Jump to content
POLITISTI.ro

vreau sa fiu politist


PoliceMan2

Recommended Posts

Salut, am si eu niste intrebari stiu ca am mai facut un topic acum ceva timp in care spuneam ca vreau sa devin politist de rutiera si dorinta mea nu s-a schimbat dar vreau sa stiu ce inseamna sa fi politist judiciar?

Si treaba cu specializarea in ce domeniu vrem( adica rutiera,ordine publica etc. Sper ca m-am exprimat bine ) la scoala de agenti de la Cluj mai ramane valabila sau nu ?

Multumesc!

Link to comment

La 16 ani daca stii  deja ca exista diferente intre politisti, adica exista politisiti judiciari, ori esti Einstein ori ai mai multi ani!

Sa nu te superi pe mine dar din prima fraza reiese putin ca nu stii ce vrei mai exact...Daca insisti, te muti dupa ce termini scoala unde gasesti loc, judiciar, rutiera, ordine publica si care mai sunt!

Link to comment
  • Moderator

E doar un Există explicaţii şi răspunsuri detaliate pentru aceste întrebări pe forum, dar el revine din când în când şi postează din nou.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.