Jump to content
POLITISTI.ro

vreau sa fiu politist

Postare recomandată

Publicat

Salut, am si eu niste intrebari stiu ca am mai facut un topic acum ceva timp in care spuneam ca vreau sa devin politist de rutiera si dorinta mea nu s-a schimbat dar vreau sa stiu ce inseamna sa fi politist judiciar?

Si treaba cu specializarea in ce domeniu vrem( adica rutiera,ordine publica etc. Sper ca m-am exprimat bine ) la scoala de agenti de la Cluj mai ramane valabila sau nu ?

Multumesc!

Publicat

La 16 ani daca stii  deja ca exista diferente intre politisti, adica exista politisiti judiciari, ori esti Einstein ori ai mai multi ani!

Sa nu te superi pe mine dar din prima fraza reiese putin ca nu stii ce vrei mai exact...Daca insisti, te muti dupa ce termini scoala unde gasesti loc, judiciar, rutiera, ordine publica si care mai sunt!

• Moderator
Publicat

E doar un Există explicaţii şi răspunsuri detaliate pentru aceste întrebări pe forum, dar el revine din când în când şi postează din nou.

• Apreciez 1
Publicat

Pare a fi si un hater, de asemenea   :faint:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.