PoliceMan2 Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Salut, am si eu niste intrebari stiu ca am mai facut un topic acum ceva timp in care spuneam ca vreau sa devin politist de rutiera si dorinta mea nu s-a schimbat dar vreau sa stiu ce inseamna sa fi politist judiciar? Si treaba cu specializarea in ce domeniu vrem( adica rutiera,ordine publica etc. Sper ca m-am exprimat bine ) la scoala de agenti de la Cluj mai ramane valabila sau nu ? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted October 8, 2014 Moderator Share Posted October 8, 2014 Câţi ani ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoliceMan2 Posted October 8, 2014 Author Share Posted October 8, 2014 16 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted October 8, 2014 Moderator Share Posted October 8, 2014 Nu se vede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A1B2C3 Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 La 16 ani daca stii deja ca exista diferente intre politisti, adica exista politisiti judiciari, ori esti Einstein ori ai mai multi ani! Sa nu te superi pe mine dar din prima fraza reiese putin ca nu stii ce vrei mai exact...Daca insisti, te muti dupa ce termini scoala unde gasesti loc, judiciar, rutiera, ordine publica si care mai sunt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted October 8, 2014 Moderator Share Posted October 8, 2014 E doar un Există explicaţii şi răspunsuri detaliate pentru aceste întrebări pe forum, dar el revine din când în când şi postează din nou. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramtha Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Pare a fi si un hater, de asemenea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts