Jump to content
POLITISTI.ro

Permis de conducere anulat

bulan90

Recommended Posts

buna ziua ma numescbogdan si as vrea sa va intreb si io ceva mia fost ridicat permisul de conducere pentru alcol avind 0,90 alcool in aeru respirat mi lau ridicat acu 3 luni si inca nu am primit nici o veste de la ei nici de la tribunal tin sa mentionez ca nu am avut nici un accident sau ceva de felul asta mau oprit cind ma duceam sa fac niste cumparaturi si as frea sa va intreb daca e posibil sami anuleze permisu sau mil suspenda pe 3 sau 6 luni va multumesc.

• Downvote 6
  • Moderator

Cel mai probabil permisul tău de conducere va fi anuat definitiv.

PS: Încearcă să scrii în limba română pe acest site, este o chestiune obligatorie impusă de Regulament.

scuzati greselile de ortografie dar cum pot sa aflu daca imi anuleaza sau nu permisul daca nu am primit nici un fel de instiintare din partea autoritatilor abilitate nici de la politia de unde miau retinut permisu

• Moderator

Vei primi citaţie.

Dacă vrei să te informezi mai devreme care e stadiul cercetărilor, mergi la sediul poliţiei şi discută cu poliţistul care ţi-a întocmit dosarul penal.

• Member

Daca ai avut 0.90 alcool in aerul expirat nu respirat inseamna ca vei ajunge fain frumos in fata judecatorului iar permisul tau de pe acum iti spun ca va fi anulat si vei putea da examen doar dupa ce vor trece cei doi ani probabil de incercare!Oricum trebuie sa ai un pic de rabdare pana vei afla ceea ce ti-am spus eu anterior deoarece sunt multe dosare ca si a tale in cercetare si lucratori sunt foarte putini!

Bulan daca ai fi avut inca 11 mg/l alcool in aerul expirat in plus la cei 0.90 stateai si 24 de ore la arest, si te asigur ca acuma te intrebai daca nu cumva te condamna cu executare si nu cu suspendare asa cum sunt obisnuiti betivii care se urca la volan!Oricum ar fi bine sa pui un pic mana pe gramatica limbii romana!

Edited by cipri83
  • Member

buna ziua ma numescbogdan si as vrea sa va intreb si io ceva mia fost ridicat permisul de conducere pentru alcol avind 0,90 alcool in aeru respirat mi lau ridicat acu 3 luni si inca nu am primit nici o veste de la ei nici de la tribunal tin sa mentionez ca nu am avut nici un accident sau ceva de felul asta mau oprit cind ma duceam sa fac niste cumparaturi si as frea sa va intreb daca e posibil sami anuleze permisu sau mil suspenda pe 3 sau 6 luni va multumesc.

Nu mă pot abține! :))

IMG_76738215623608.jpg

• Upvote 4