Jump to content
POLITISTI.ro

Au început cursurile la şcolile de agenţi de poliţie


NewsBot

Recommended Posts

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca şi-au deschis porţile pentru 642 de elevi din anul I, care vor îmbrăţişa meseria de poliţist.

 

Peste 600 de viitori poliţişti au început cursurile la şcolile de agenţi de poliţie

 

Pe parcursul a doi ani, 517 tineri, care au fost admişi în acest an la şcoala de poliţie din Câmpina şi 125 de elevi, care au promovat examenul de admitere la şcoala din Cluj, vor fi pregătiţi, instruiți și formați să îndeplinească cu succes misiunile Poliţiei Române de asigurare a ordinii şi liniștii cetăţenilor. 

 

MESAJUL INSPECTORULUI GENERAL CU OCAZIA ÎNCEPERII ANULUI DE ÎNVĂŢĂMÂNT LA ŞCOLILE DE AGENŢI DE POLIŢIE ALE POLIŢIEI ROMÂNE 2014-2015

 

“O nouă generaţie de viitori poliţişti păşeşte spre băncile şcolilor de agenţi de poliţie ale Poliţiei Române. Împărtăşim alături de dumneavoastră emoţia şi dorinţa de a deveni responsabili de siguranţa comunităţii, ca viitori poliţişti ai Poliţiei Române.

De 192 de ani Poliţia Română Modernă este alături de cetăţeni. Dumneavoastră, astăzi, porniţi pe un drum care presupune dăruire, respect faţă de lege şi comunitate şi, uneori, sacrificiu. 

Aţi ales să urmaţi această pregătire pentru o profesie nobilă şi vă garantez că la finalul ei veţi deprinde tainele meseriei de poliţist.

Poliţistul este principala resursă a Poliţiei Române, iar profesorii şcolilor de agenţi de poliţie investesc cu dăruire cunoştinţele, experienţa acumulată şi dragostea pentru această vocaţie.

Dragi elevi, stimaţi profesori, împreună veţi transforma şi veţi crea o nouă generaţie de poliţişti. Fiţi mândri de asta! 

Părinţii v-au fost alături prin grija, educaţia, îndrumarea oferite şi sunt convins că vă vor fi alături în continuare pe parcursul formării ca adevăraţi profesionişti.

Vreau să ştiţi că depun toate eforturile pentru ca dumneavoastră, viitorii poliţişti ai Poliţiei Române să aveţi asigurate condiţiile optime pentru a vă pregăti temeinic. Aţi intrat într-o instituţie care nu are doar aşteptări, ci se preocupă de cei care se vor desăvârşi ca adevăraţi profesionişti ai Poliţiei Române.

Mult succes tuturor, elevi, părinţi şi profesori!”

 

INSPECTORUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE

chestor general de poliţie

dr. Petre TOBĂ

 

01 Octombrie 2014 Sursa: IGPR 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.