Jump to content
POLITISTI.ro

Problema samsari

Postare recomandată

Publicat

in luna august 2014 , mai exact in data de 3 am vandut o masina. dupa vanzare cu actul de vanzare- cumparare am fost la fisc si am radiat masina. acum vreo 2 zile il sun pe cumparator sa vad ce face cu numerele de inmatriculare ca vreau sa le pastrez... stupoare .... aflu ca el a vandut masina a doua zi dupa ce i-am vandut-o eu. ma asigura ca cumparatorul o sa inmatriculeze masuna pe numele lui dar nu il mai stie ca a vandut-o in targ .... intrebarea este daca ma pot adresa la politie sa vad in ce stadiu se afla inmatricularea masinii? sau pot cumva obliga nou proprietar sa o inmatriculeze pe numele sau? exista vreo solutie legala prin care sa fortez actualul proprietar despre care eu nu stiu nimic sa o inmatriculeze pe numele sau si sa plateasca taxa de timbru? multumesc!!!

Publicat

Acum vrei sa te adresezi la politie ok. Dar cand ai luat banii de la cumparator ai fost la politie sa intrebi macar ce poti face astfel incat daca vinzi autoturismul sa nu ajungi in aceasta situatie?

Publicat

nu am fost la politie. am fost la o firma care se ocupa cu acte de vanzare cumparare si am crezut ca ei ma vor indruma. dar cred ca s-au inteles intre ei. am luat plasa.....

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.