Jump to content
POLITISTI.ro

Obtinere permis arma letala.

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, dupa cateva zile in care am obtinut pareri impartite legate de cursul teoretic si practic in domeniul armelor si munitiilor pentru obtinerea permisului de arma letala am ramas cu o nelamurire. Trebuie sa urmez acel curs de 10 zile sau cel de 3 luni pentru agentii de securitate? Sunt cetatean roman si intentionez sa folosesc arma pentru autoaparare.

• Moderator
Publicat

Armele letale de apărare pot fi procurate numai de către următoarele categorii de persoane:

• demnitarii, magistraţii, diplomaţii, militarii şi politisţii, pe perioada cât sunt în activitate şi după pensionare, trecerea în rezervă sau retragere, după caz, cu excepţia situaţiei în care aceştia şi-au pierdut calitatea din motive imputabile lor;
  • persoanele prevazute de lege, care îndeplinesc o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii publice, pe perioada în care au această calitate, cu excepţia personalului de pază din cadrul societăţilor specializate de pază;

Dacă nu faci parte din aceste categorii de persoane, nu ai dreptul să deţii arme letale.

Pentru documentele necesare, vezi informaţiile de aici:

Publicat

Deci daca nu faci parte din aceste categorii de persoane nu poti obtine sub nicio forma arma letala? Stiam ca se poate daca demonstrezi necesitatea procurarii armei. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.