Jump to content
POLITISTI.ro

Mesaje amenintare

Postare recomandată

Publicat

Buna seara

In ultimele 24 de ore am primit de la sora mea (da, stiu cum suna...), o multime de sms-uri de amenintare, pline de injurii, extrem de violente. Sub pretextul ca nu gaseste o geanta care ii apartine si e convinsa ca i-am furat-o eu, mi-a scris ca imi va arunca hainele si obiectele personale la gunoi, m-a injurat, mi-a adresat acuzatii calomnioase, etc. Tinand cont de faptul ca a mai avut episoade violente iar acum cativa ani, tot intr-un acces de furie extrema iscata din nimic, a incercat chiar sa ma stranga de gat (nu am depus atunci reclamatie la Politie pentru ca mi-a fost mila sa nu ii nenorocesc viata, insa exista persoane care stiu povestea si pot confirma), as avea nevoie de un sfat in urmatoarea privinta:

As vrea sa ma duc acasa sa verific in primul rand daca lucrurile si actele mele mai sunt acolo, insa imi este extrem de teama. Din pacate si mama este la fel de violenta (acum vreo doua luni m-a lovit cu pumnii in cap pentru ca i s-a parut ca am trantit o usa, din nou, nu am sunat la 112 pentru ca efectiv mi-a fost rusine ca se poate intampla asa ceva intr-o familie de oameni educati si civilizati), cauta mereu motive de scandal, ameninta ca ma da afara din casa si ca imi arunca hainele in strada, iar o data chiar a facut-o. Mentionez ca nu i-am dat niciodata motive sa se poarte asa cu mine, dimpotriva, am ajutat-o cat de mult mi-a stat in putinta si m-am mutat cu ea tocmai ca sa nu fie singura si sa nu moara de foame, avand in vedere ca are ceva probleme de sanatate si un credit ipotecar pe care nu are din ce il plati. In acest moment amandoua sunt aliate impotriva mea si, la modul cel mai propriu, imi este teama ca daca ma duc acasa mi se va intampla ceva foarte rau. In mod normal eu locuiesc acolo, legal, sora mea fiind mutata in alt oras. Acum a venit pentru o perioada in Bucuresti si am preferat sa stau mai mult la prietenul meu, ca sa nu existe discutii, insa pentru urmatoarele cateva zile el va pleca intr-o delegatie si eu nu am cum sa ii cer sa raman la el in casa de una singura (nu suntem impreuna de foarte multa vreme, nu stie toata situatia si nici nu as vrea sa i-o detaliez, e mult prea jenant). Nu am alti prieteni la care sa apelez si mi-e teama ca o reclamatie la Politie le va infuria doar mai rau, nu cred ca pentru niste mesaje de amenintare cu aruncatul hainelor la ghena se poate intreprinde vreo actiune, iar pentru celelalte epidoade violente e mult prea tarziu sa le reclam. Ma puteti sfatui ce sa fac? Multumesc.

• 1 an mai târziu...
Publicat

Buna ziua ! 

Am avut parte de un incident nu tocmai placut acum 1 luna , am fost lovit de catre o persoana . Am urmat procedura ducandu-ma la politie pentru a depune o plangere . Persoanei respective i s-a intocmit dosar penal si a fost amendat cu suma de 2000 lei (acesta avand antecedente serioase) . La nici 2 saptamani dupa ce am depus plangerea am primit un mesaj de la persoana respectiva in care ma ameninta . Doresc sa merg mai departe , in sensul ca vreau sa il dau in judecata , se poate acest lucru ? 

Va multumesc !

• 1 an mai târziu...
Publicat

Buna ziua,

Cum se procedeaza in cazul in care un fost angajat te ameninta prin SMS-uri cu diverse lucruri ?

Multumesc anticipat!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.