Jump to content
POLITISTI.ro

Audienţa la Directorul General al Poliţiei Capitalei

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua!

Inscrierea in audienta la Directorul General al Politiei Capitalei se face in prima zi a saptamanii curente, iar aceasta are loc marti. Cine imi poate spune cam care este perioada de asteptare, pentru ca eu refuz sa cred ca fac cererea luni si ma va primi a doua zi. Intreb acest lucru in contextul unei eventuale mutari pentru ca stiti cu totii ca urmeaza alegerile prezidentiale(mutarile vor fi sistate) si as vrea sa cunosc daca e cazul sa cer audienta sau pur si simplu sa il depun la Resurse Umane.

Va multumesc!

Publicat

Din experienta mea, iti spun ca cel mai indicat este sa mergi personal cu raportul de mutare pentru fiecare semnatura pentru a-l sutine personal.

Cei de la RU il vor "pierde" sau vei primi un raspuns negativ.

Te inscrii in audienta luni, iar marti mergi in audienta, de regula in aceeasi saptamana.

• 8 ani mai târziu...
Publicat

Salut ! Vin cu următoarea problema . Am depus un raport de mutare în localitatea de domiciliu . Am făcut un raport de audienta la directorul general ( dgpmb ) sunt mâine dimineata chemat în audienta ora 10.00, dar nu sunt lăsat sa merg pentru ca sunt în timpul serviciului ( schimbul 1 ). Mi s a spus data viitoare . Exista vreun oridin ceva care sa spună ca dacă ești chemat de director și el a ordonat sa mergi în audienta în data x la ora y sa te poți duce , chiar dacă ești în timpul serviciului ? Mulțumesc 

Publicat (modificat)

Trebuia sa iti iei o zi libera (CO sau COS) in data respectiva, avand acest motiv justificat.

Inspectorul general doar a specificat data cand sa te prezinti in audienta, dar daca erai planificat in serviciu in ziua respectiva trebuia sa recurgi la acest gest (sa iti iei o zi libera), pt. ca era interesul tau, nu al institutiei din care faci parte.

Modificat de ScanBlu
  • Membru
Publicat

@alexandrud29nu a ordonat nici un director sa te duci la el in audienta. Tu te-ai inscris in audienta pentru o anumita data, sau daca nu ai ales tu data, sigur ti s-a comunicat cand sa te prezinti pentru audienta. Incearca sa suni din timp si sa planifici treaba asta... 

• Membru
Publicat (modificat)

Eu din cate stiu, un program de audiente este public, se stiu inclusiv zilele pt personal sau pt persoane din afara unitatii, programul nu se schimba de pe o luna pe alta, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa-l rogi pe seful tau ca in ziua respectiva sau macar intervalul ala orar sa nu te planifice in serviciu. Simplu. 

Modificat de Ben
  • 2 ani mai târziu...
Publicat

Am și eu o întrebare. Daca am fost in audiență cam acum o lună cam când ar trebui sa primesc un răspuns? Practic am primit un răspuns favorabil pe loc, dar mi s a spus că mă va contacta cineva ulterior, și încă nu am primit nimic. Pe cine ar trebui sa contactez pentru a vedea in ce stadiu se află ceea ce am cerut în audiență?

• Moderator
Publicat

Vezi ca sunt o gramada care vor sa plece de la Capitală... din ce judet esti?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.