Jump to content
POLITISTI.ro

Inscriere scuter fara ACTE!


alexscuty

Recommended Posts

Buna ziua!

 

As dori si eu sa stiu daca pot inscrie un scuter care are actele pierdute. Acum 2 ani de zile am primit un scuter de la un prieten la care am lucrat in Italia, acesta mi-a dat atunci scuterul pentru fiul meu iar actele nu le avea atunci si mi-a spus ca mi le da cand le gaseste. Garantez ca scuterul nu este furat! 
Acum pe mine ma intereseaza daca pot sa fac cumva sa-l inmatriculez si sa-i fac acte.
Care sunt procedurile, eu sunt din Suceava.
Multumesc, astept un raspuns.

Link to comment
  • 1 year later...

Buna ziua am si eu o intrebare inainte de a face ceva,

Recent am cumparat  din Italia un scuter aprilia de 49 cm omu mi-a dat certificatul de imatriculare si tot lam adus in tara inca nu lam inscris in rominia la primarie era so fac cu 2 zile inainte am mers cu scuterul neimatriculat pe un drum de tara vreo 2 km la un prieten am parcat scuterul acolo in fata fara sam inchid locul de pus casca acolo aveam o trusa si toate actele cu 100 lei bani mei de rezerva am stat la prietenul meu vreo 2 ore am iesit mam dus acasa si dimineata am mers la primarie sal inscriu dar cind ma trimis doamna de acolo sa aduc certificatul nu mai era cu tot cu gentuta precizez cam dat 550 euro pe scuter as putea sam fac alte acte pe el cu politia din romania sau sai dau foc ca nui mai bun fara acte da merge de rupe ... ms baeti astept rasunsurile voastre.

27433.jpg

Link to comment
  • 8 months later...

Buna , as dori sa stiu daca se poate inmatricula un scuter de 49 cc daca ii lipseste talonul si CIV-ul , din cate m-am documentat am inteles ca RAR iti face alt CIV iar daca talonul lipseste poate sa iti faca alt act ( asta e valabil doar la mopede/scutere sub 50cc)  nu sunt sigur de informatile astea si am zis ca poate gasesc ajuor aici ^^ . Scuterul il cumpar din Ungaria si propietarul mi-a spus ca la ei nu este nevoie de actele alea.   Multumesc anticipat!

Link to comment
  • 2 years later...

Salut, am achiziționat de curând un scuter de la un prieten (dupa ce a stat 6 luni dezmembrat) , dar acesta a pierdut actele. La fel cum l-am cumpărat eu l-a cumpărat si el. Second hand. Exista vreo posibilitate sa ii pot face actele si sa il pot înscrie? Țin sa mentionez ca acesta nu l-a înscris deoarece s-a stricat la puțin timp după achiziție .

 

Mulțumesc!

Edited by BorisM
Link to comment
  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.