Jump to content
POLITISTI.ro

Acte de violenta

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua! Astazi am avut ceva probleme cu un vecin si nu prea mai am nicio modalitate de impacare cu el dupa cum se comporta: 

Baiatul , in varsta de 24-25 de ani ma urmareste mai de mult timp cu cutitul , toporul , bata, doar ca nu i-am facut niciodata declaratie pana acum, m-am gandit ca e prieten cu tatal meu si nu am vrut sa ii spun si lui , pana acum cateva zile cand a venit la un bar si s-a luat de el , din motive politice , poate e platit pentru scandal , nu ma intereseaza de ce face asta. Dupa ce a ajuns la bar a inceput sa il injure pe tatal meu si l-a amenintat cu bataia. Tatal meu l-a evitat cum a putut mai bine, incercand sa aplaneze conflictul, vorbind cu tatal baiatului , care era de fata si calmand oarecum baiatul care era revoltat din nu stiu ce motive.

Bun, o mica cearta , nu e nimic grav , se mai intampla. Dar acum 2 zile stateam pe banca din fata domiciliului, iar baiatul venea de la magazin cu bicleta, se izbeste in mine , tatal meu vede toata treaba si iese la poarta dupa el , asta cand a vazut a fugit si a scos telefonul si a sunat pe cineva , nu auzeam ce spunea. 

Bun, dupa faza si cu cearta , taicamiu s-a enervat , m-a luat in masina si m-a dus la sectia de politie din comuna. Politistul de tura nu era acolo , taicamiu l-a sunat cum ca vrea sa vorbeasca cu politistul in legatura de cele intamplate, dialogul a fost cam asa, aflandu-ma de fata in masina , in fata sectiei de politie:

-Buna ziua!

-Buna ziua, cu cine vorbesc?

-Cu domnul X, vreau sa pun o declaratie . 

-Ba ! De ce ma suni ma?! Ce bati ba copii prin sat?! - ii raspunde politistul -

De aici a inceput o cearta intre politist si tatal meu , politistul reprosandu-i ca el l-a batut, iar tatal meu ii zicea ca acuza fara dovezi si nu are dreptate , incerca sa ii explice ce s-a intamplat. 

La un momentat dat , tatal meu a zis ca se duce in oras si depune declaratie , asta nervos a inchis telefonul .

Nu am mai fost nicaieri , nu am depus nicio declaratie, am lasat asa. Au trecut 2 zile si un alt vecin care e instructor auto , m-a luat in masina sa ma inscriu la scoala de soferi , am fost in oras de la 7 dimineata , la intoarcere vin cu autobuzul si cobor in statia de autobuz.

Indreptandu-ma spre casa , cineva m-a vazut si l-a sunat pe individ , el sta la 4 case departare de mine, a iesit grabit , casa mea fiind cam la mijloc dintre noi 2 . 

Nu prea mi-am dat seama ce vrea sa faca , am vazut ca a inceput sa fuga spre si mine si injura , avea un hanorac larg si a ascuns un cutit in el , il scoate, dupa care vad cutitul si incep sa fug , fug spre casa si el in fata spre mine , ajung cam cu 2 secunde inaintea lui si incui poarta si iau cheia. Am 2 surori, ambele minore (o sora e adoptata dupa ce sotul ei a omorat-o pe mama ei cu un cutit) , cea mai mica care e adoptata e cam ingrozita de cutite, a inceput sa planga cand l-a vazut pe cretin cu tipa la poarta ca omoara , taie , baga cutitu in mine , in taicamiu si in toata familia. 

Tatal meu era plecat la o sedinta ,nu se afla acasa, l-am sunat , dupa care tatal meu a sunat politia , au venit 2 politisti exact dupa ce a plecat ala cu 1 minut de la poarta la mine . 

Politia s-a dus acasa la asta si l-a intrebat ce tot face , asta ii zice ca eu am iesit cu toporul la el , super nu? 

Eu le explic intamplarea la politisti si le zic ca baiatul are probleme grave cu comportamentul , astia zic ca e povestea mea , e cuvantul meu contra cuvantului lui, nimeni nu se pune martor ca le e frica de el . Concluzia:   nu am dovezi si sa vin maine la politie sa dau declaratie . 

Acum intrebarea e : 

Ce pot rezolva? E clar ca idiotul nu o sa ma lase in pace pana nu ma taie , iar cand vrea sa ma taie se orienteaza sa nu fie prea multa lume in jur.

Din cate imi dau seama , fuga nu e nici asta o solutie , nu vreau sa il evit la nesfarsit. Mi-am spus ca ori rezolv ceva la politie ori hai cu bataia pana la urma, mi-o da , asta e , totusi as vrea sa nu se ajunga pana aici , nu sunt un fan al violentei, as prefera sa o rezolv cumva, chiar daca pace nu vrea sa faca din aceleasi motive necunoscute cum ca vrea sa ma taie.

Am citit legea 61/1991 art. 2 , dar nu stiu cum sa demonstrez ca el avea in posesie o arma alba , cum as putea sa rezolv asta?

Probabil am facut multe greseli , am scris in graba , sunt stresat , avand in vedere ca asta s-a intamplat in jur de acum o ora. 

Multumesc celor care au citit si va rog , daca aveti vreo solutie sa ma ajutati cumva. 

• Membru
Publicat (modificat)

Daca acest individ te mai ameninta ar fi bine sa ai asupra ta un telefon mobil dotat cu camera video si sa-i filmezi comportamentul (bine asta daca nu te alearga iar cu , cutitul sau mai stiu eu ce) pentru ca din ce povestesti tu asta se crede in jungla!

Doi la mana te sfatuiesc sa te duci la Politie si sa depui o plangere impotriva individului pentru ca acesta sa fie chemat si temperat de catre colegi!Pe scurt incearca sa-l eviti , iar daca totusi se mai intampla sa aiba acelasi comportament ar fi bine sa vezi daca sunt in jur alte persoane  (posibili martori) sau sa -l filmezi...sau poate sunt camere video stradale, ori camere video ale magazinelor sau localulilor din zona! 

Modificat de cipri83
Publicat

Multumesc de raspuns, maine trebuie sa merg la politie. Suntem chemati ambii, atat eu cat si baiatu. Pacat ca nu am nimic la mana , nicio filmare. Absolut nimic. E asa cum a zis politistul , cuvantul meu contra cuvantului lui.

• Membru
Publicat

Eu nu prea cred că tu eşti atât de imaculat cât te dai pe aici.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.