bestkyky Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 9 Martie, e ziua voastra si va doresc impliniri, multe bucurii si o zi a barbatului asa cum va doriti!La multi ani, domnilor si multumim ca existati si ne suportati! http://www.crapattack.org/2010/03/felicitari-urari-mesaje-sms-avatare-si-statusuri-de-yahoo-messenger-speciale-de-9-martie-ziua-barbatului/9-martie-ziua-barbatului/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted March 9, 2011 Moderator Share Posted March 9, 2011 Multumim Bestkyky. Azi cica trebuie sa bem vreo 44 de pahare de vin...coma alcoolica scrie pe noi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyprusboy89 Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Multumim bestkyky, o primavara frumoasa si tie si tuturor colegilor nostri Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgya Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 (edited) La multi ani si tot ce va doriti ! Sa fiti sanatosi, sa ne iubiti, sa va implicati mai mult in domeniul casnic (nu va musca) si sa va destrabalati cu masura azi doar. Kmcoio sunt 40 de pahare pt ca au fost 40 de mucenici. Dar daca tu vrei 44 nu-i nicio problema ! Edited March 9, 2011 by georgya Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin2770 Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 multumim frumos de urari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted March 9, 2011 Moderator Share Posted March 9, 2011 Multumim pentru urare. Draga mea georgya, conform traditiei crestine, au existat numai 40 de mucenici, insa conform traditiei geto-dacice(mai aproape de noi consider eu), acesti mucenici au fost in numar de 44, coincidenta sau nu, numarul fiind egal cu al zilelor dintre 9 martie si 23 aprilie, cand se sarbatoreste primul mucenic, Sf. Gheorghe. Oricum, eu nu consum alcool, le urez succes celor care se inhama la asemenea "chin". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgya Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Kmcoio, imi cer scuze...chiar l-am intrebat pe tata si mi-a zis exact ce mi-ai spus si tu ! Greseala mea. Si te felicit pentru faptul ca nu consumi alcool. Tot respectul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mZq Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 ce trist ca nu beau...ca nu am auto la post, ca ai mei cetateni din comuna sunt..eh.. , libere nu am, s.a.m.d. dar macar azi e frumos afara,aproape. p.s. multumim pentru urari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 ,,Cadou de 8 Martie pentru doamnele care, poate, nu îl cunosc pe prefectul de Vâlcea, Petre Ungureanu. Cel care, de 1 martie, le-a oferit cugetarea proprie: “Ziua femeii este în fiecare noapte “. Acesta este bărbatul! Cum să nu-l iubim ? " Sursa- Indiscret Link to comment Share on other sites More sharing options...
ora86 Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 (edited) Multumim dar 44 tot nu beau :ner: ca nu ma omor cu bautura,ii las pe alltii,La multi ani! macar fetele si unii barbati sa se fi distrat ca unii sarbatoresc prin munca Edited March 9, 2011 by ora86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Motoboom Posted March 10, 2011 Membru Share Posted March 10, 2011 Am baut 44 de pahare..de 7UP si toata noaptea ma chinuii sa dorm.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghici Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 tot vorbiți de băutură ... așa o să-i dați apă la moară lui „ el padron ” care a spus de noi că suntem bețivi și nenorociți ... că știți cu toții cât este el de corect ... și-a luat toate gradele doar în 14 ani ,de aici ,după calcule simple ,deducem că a beneficiat pentru avansare de vreo lege strict secretă ... eu zic că e mai tare ca loganul de 70000 eu (apropos _un BMW X5 nou costă 50000 eu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts