Jump to content
POLITISTI.ro

La multi ani, domnilor!


bestkyky

Recommended Posts

La multi ani si tot ce va doriti ! Sa fiti sanatosi, sa ne iubiti, sa va implicati mai mult in domeniul casnic (nu va musca) si sa va destrabalati cu masura azi doar. Kmcoio sunt 40 de pahare pt ca au fost 40 de mucenici. Dar daca tu vrei 44 nu-i nicio problema ! :emo-yessir:

Edited by georgya
Link to comment
  • Moderator

Multumim pentru urare. Draga mea georgya, conform traditiei crestine, au existat numai 40 de mucenici, insa conform traditiei geto-dacice(mai aproape de noi consider eu), acesti mucenici au fost in numar de 44, coincidenta sau nu, numarul fiind egal cu al zilelor dintre 9 martie si 23 aprilie, cand se sarbatoreste primul mucenic, Sf. Gheorghe.

Oricum, eu nu consum alcool, le urez succes celor care se inhama la asemenea "chin". :naughty:

  • Upvote 1
Link to comment

Kmcoio, imi cer scuze...chiar l-am intrebat pe tata si mi-a zis exact ce mi-ai spus si tu ! Greseala mea. Si te felicit pentru faptul ca nu consumi alcool. Tot respectul ! :emo-yessir:

Link to comment

ce trist ca nu beau...ca nu am auto la post, ca ai mei cetateni din comuna sunt..eh.. :slapb: , libere nu am, s.a.m.d. dar macar azi e frumos afara,aproape.

p.s. multumim pentru urari!

Link to comment

,,Cadou de 8 Martie pentru doamnele care, poate, nu îl cunosc pe prefectul de Vâlcea, Petre Ungureanu. Cel care, de 1 martie, le-a oferit cugetarea proprie: “Ziua femeii este în fiecare noapte “.

Acesta este bărbatul! Cum să nu-l iubim ? "

Sursa- Indiscret

Link to comment

Multumim dar 44 tot nu beau :ner: ca nu ma omor cu bautura,ii las pe alltii,La multi ani! macar fetele si unii barbati sa se fi distrat ca unii sarbatoresc prin munca :emo-yessir:

Edited by ora86
Link to comment

tot vorbiți de băutură ... așa o să-i dați apă la moară lui „ el padron ” care a spus de noi că suntem bețivi și nenorociți ... că știți cu toții cât este el de corect ... și-a luat toate gradele doar în 14 ani ,de aici ,după calcule simple ,deducem că a beneficiat pentru avansare de vreo lege strict secretă ... eu zic că e mai tare ca loganul de 70000 eu (apropos _un BMW X5 nou costă 50000 eu)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.