Jump to content
POLITISTI.ro

La multi ani, domnilor!

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Multumim Bestkyky. Azi cica trebuie sa bem vreo 44 de pahare de vin...coma alcoolica scrie pe noi... :naughty:

Publicat

Multumim bestkyky, o primavara frumoasa si tie si tuturor colegilor nostri :)

Publicat (modificat)

La multi ani si tot ce va doriti ! Sa fiti sanatosi, sa ne iubiti, sa va implicati mai mult in domeniul casnic (nu va musca) si sa va destrabalati cu masura azi doar. Kmcoio sunt 40 de pahare pt ca au fost 40 de mucenici. Dar daca tu vrei 44 nu-i nicio problema ! :emo-yessir:

Modificat de georgya
  • Membru
Publicat

Multumim pentru urare. Draga mea georgya, conform traditiei crestine, au existat numai 40 de mucenici, insa conform traditiei geto-dacice(mai aproape de noi consider eu), acesti mucenici au fost in numar de 44, coincidenta sau nu, numarul fiind egal cu al zilelor dintre 9 martie si 23 aprilie, cand se sarbatoreste primul mucenic, Sf. Gheorghe.

Oricum, eu nu consum alcool, le urez succes celor care se inhama la asemenea "chin". :naughty:

• Apreciez 1
Publicat

Kmcoio, imi cer scuze...chiar l-am intrebat pe tata si mi-a zis exact ce mi-ai spus si tu ! Greseala mea. Si te felicit pentru faptul ca nu consumi alcool. Tot respectul ! :emo-yessir:

Publicat

ce trist ca nu beau...ca nu am auto la post, ca ai mei cetateni din comuna sunt..eh.. :slapb: , libere nu am, s.a.m.d. dar macar azi e frumos afara,aproape.

p.s. multumim pentru urari!

Publicat

,,Cadou de 8 Martie pentru doamnele care, poate, nu îl cunosc pe prefectul de Vâlcea, Petre Ungureanu. Cel care, de 1 martie, le-a oferit cugetarea proprie: “Ziua femeii este în fiecare noapte “.

Acesta este bărbatul! Cum să nu-l iubim ? "

Sursa- Indiscret

Publicat (modificat)

Multumim dar 44 tot nu beau :ner: ca nu ma omor cu bautura,ii las pe alltii,La multi ani! macar fetele si unii barbati sa se fi distrat ca unii sarbatoresc prin munca :emo-yessir:

Modificat de ora86
  • Membru
Publicat

Am baut 44 de pahare..de 7UP si toata noaptea ma chinuii sa dorm.... :lol:

Publicat

tot vorbiți de băutură ... așa o să-i dați apă la moară lui „ el padron ” care a spus de noi că suntem bețivi și nenorociți ... că știți cu toții cât este el de corect ... și-a luat toate gradele doar în 14 ani ,de aici ,după calcule simple ,deducem că a beneficiat pentru avansare de vreo lege strict secretă ... eu zic că e mai tare ca loganul de 70000 eu (apropos _un BMW X5 nou costă 50000 eu)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.