Jump to content
POLITISTI.ro

La multi ani, domnilor!

bestkyky

Recommended Posts

• Moderator

Multumim Bestkyky. Azi cica trebuie sa bem vreo 44 de pahare de vin...coma alcoolica scrie pe noi... :naughty:

Multumim bestkyky, o primavara frumoasa si tie si tuturor colegilor nostri :)

La multi ani si tot ce va doriti ! Sa fiti sanatosi, sa ne iubiti, sa va implicati mai mult in domeniul casnic (nu va musca) si sa va destrabalati cu masura azi doar. Kmcoio sunt 40 de pahare pt ca au fost 40 de mucenici. Dar daca tu vrei 44 nu-i nicio problema ! :emo-yessir:

Edited by georgya

• Moderator

Multumim pentru urare. Draga mea georgya, conform traditiei crestine, au existat numai 40 de mucenici, insa conform traditiei geto-dacice(mai aproape de noi consider eu), acesti mucenici au fost in numar de 44, coincidenta sau nu, numarul fiind egal cu al zilelor dintre 9 martie si 23 aprilie, cand se sarbatoreste primul mucenic, Sf. Gheorghe.

Oricum, eu nu consum alcool, le urez succes celor care se inhama la asemenea "chin". :naughty:

• Upvote 1

Kmcoio, imi cer scuze...chiar l-am intrebat pe tata si mi-a zis exact ce mi-ai spus si tu ! Greseala mea. Si te felicit pentru faptul ca nu consumi alcool. Tot respectul ! :emo-yessir:

ce trist ca nu beau...ca nu am auto la post, ca ai mei cetateni din comuna sunt..eh.. :slapb: , libere nu am, s.a.m.d. dar macar azi e frumos afara,aproape.

p.s. multumim pentru urari!

,,Cadou de 8 Martie pentru doamnele care, poate, nu îl cunosc pe prefectul de Vâlcea, Petre Ungureanu. Cel care, de 1 martie, le-a oferit cugetarea proprie: “Ziua femeii este în fiecare noapte “.

Acesta este bărbatul! Cum să nu-l iubim ? "

Sursa- Indiscret

Multumim dar 44 tot nu beau :ner: ca nu ma omor cu bautura,ii las pe alltii,La multi ani! macar fetele si unii barbati sa se fi distrat ca unii sarbatoresc prin munca :emo-yessir:

Edited by ora86

tot vorbiți de băutură ... așa o să-i dați apă la moară lui „ el padron ” care a spus de noi că suntem bețivi și nenorociți ... că știți cu toții cât este el de corect ... și-a luat toate gradele doar în 14 ani ,de aici ,după calcule simple ,deducem că a beneficiat pentru avansare de vreo lege strict secretă ... eu zic că e mai tare ca loganul de 70000 eu (apropos _un BMW X5 nou costă 50000 eu)