Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Amendă contraventională

bimd

Question

Bună seara, am primit o amendă de circulație pe care am achitat-o. La ghișeu era un domn care mi-a spus să îi fac copie procesului verbal și chitanței respective deoarece el a fost chemat în judecată pentru că nu configura cum că a plătit amenda. Se pot întâmpla și astfel de cazuri? A cui este vina? Mulțumesc.

• Downvote 1

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Bună seara, am primit o amendă de circulație pe care am achitat-o. La ghișeu era un domn care mi-a spus să îi fac copie procesului verbal și chitanței respective deoarece el a fost chemat în judecată pentru că nu configura cum că a plătit amenda. Se pot întâmpla și astfel de cazuri? A cui este vina? Mulțumesc.

Eu unul nu am inteles nimic.

• 0

Mă întreb ce nu ați înțeles ... Este posibil să fii chemat la tribunal deoarece funcționarii la care plătești amenda să nu o înregistreze? Eu domn care aștepta la rând să-și plătească amenda mi-a spus că a pățit în trecut, am scris mai sus.

• 0

In primul rand,nu  stapaniti limba romana si doi ,la orice document mai important,este bine sa-i faceti o copie,logic !

Edited by MDDaniel

• 0

Pe spatele procesului verbal primit este trecuta si aceasta obligatie legala (de a face o copie a PV si de a o depune la unitatea din care face parte agentul constatator). Daca nu o respectati, a cui credeti ca va fi vina?! 

• 0

Am depus-o la unitatea de unde face parte agentul constatator. Doar ca voiam sa stau linistit, sa nu am probleme mai tarziu.