Jump to content
POLITISTI.ro

Amendă contraventională

Postare recomandată

Publicat

Bună seara, am primit o amendă de circulație pe care am achitat-o. La ghișeu era un domn care mi-a spus să îi fac copie procesului verbal și chitanței respective deoarece el a fost chemat în judecată pentru că nu configura cum că a plătit amenda. Se pot întâmpla și astfel de cazuri? A cui este vina? Mulțumesc.

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Bună seara, am primit o amendă de circulație pe care am achitat-o. La ghișeu era un domn care mi-a spus să îi fac copie procesului verbal și chitanței respective deoarece el a fost chemat în judecată pentru că nu configura cum că a plătit amenda. Se pot întâmpla și astfel de cazuri? A cui este vina? Mulțumesc.

Eu unul nu am inteles nimic.

Publicat

Mă întreb ce nu ați înțeles ... Este posibil să fii chemat la tribunal deoarece funcționarii la care plătești amenda să nu o înregistreze? Eu domn care aștepta la rând să-și plătească amenda mi-a spus că a pățit în trecut, am scris mai sus.

Publicat (modificat)

In primul rand,nu  stapaniti limba romana si doi ,la orice document mai important,este bine sa-i faceti o copie,logic !

Modificat de MDDaniel
Publicat

Pe spatele procesului verbal primit este trecuta si aceasta obligatie legala (de a face o copie a PV si de a o depune la unitatea din care face parte agentul constatator). Daca nu o respectati, a cui credeti ca va fi vina?! 

Publicat

Am depus-o la unitatea de unde face parte agentul constatator. Doar ca voiam sa stau linistit, sa nu am probleme mai tarziu.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.