Jump to content
POLITISTI.ro

Cum calculez perioada de suspendare a permisului de conducere?

Postare recomandată

Publicat

Buna seara,am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta:nu am respectat semnificatia culorii rosie a semaforului si mi s-a suspendat permisul de conducere pe o perioada de 30 zile,am depus contestatie si prin urmare prin hotarare judecatoreasca mi s-a respins plangerea.Am mers si am predat permisul de conducere in data de:30.07.2014 si mi s-a eliberat o dovada pentru o zi,deci pana pe data de 31.07.2014 aceasta zi fiind si prima zi de suspendare a permisului de conducere.Cand mi se implinesc cele 30 zile de suspendare si am dreptul de a conduce din data de 30.08.2014 sau doar din data de 01.09.2014(zic data asta deoarece este zi lucratoare si poate doar atunci mi se valideaza si in calculator dreptul de a conduce)? Va multumesc!

Publicat

Aveti dreptul de a conduce aurovehiculul imediat ce intrati in posesia permisului de conducere. Daca termenul de suspendare expira sambata sau duminica va trebui sa asteptati pana in ziua de luni cand se lucreaza la ghiseu.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.