Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme inchidere de la cheie.

Dany763

Recommended Posts

• Membru

Salut,ma adresez voua poate stiti mai multe decat mine la auto(pe partea de accesorii).Deci pentru inceput vreau sa va spun ca am un Audi 80 B4 1.9 TDi,an 1994(dar arata a 2000-2004).Cand l-am luat(second hand) am primit 2 chei una normala(fara butoane etc..) si inca o cheie cu un buton de inchidere etc...De atunci am verificat in cheie daca am baterie si  nu aveam si am lasat-o balta...azi m-am gandit sa iau o baterie ,am luat am pus-o la locul ei dar...nimic :))) Apas pe buton si nimic,chiar am incercat sa vad cu o camera video daca functioneaza beculetul acela mic dar nu se aprinde..si pana la urma intrebarea este :Sa fie becul stricat sau sa fie ceva de la ea de la circuite sa fie invechite? P.S daca stie cineva unde gasesc un manual pe internet de la masina sau informatii despre baterie.cheie si cum poate fii reparata va rog sa lasati mesaj.Multumesc!

• Moderator

Despre ce cheie este vorba? E o cheie cu telecomandă pentru deschiderea portierelor sau e doar o cheie cu led pentru iluminare?

O fotografie, poţi să postezi?

Aia e chieie cu led, pt a vedea incuietoarea mai bine pe timp de noapte. Daca vrei inchidere din telecomanda iti recomand un ser de inchidere centralizata A.M. 

Edited by CITADELA
  • Membru

Oare doar atata sa fie?Deoarece are pe ea(masina) VAG protection si are inchidere centralizata deoarece cand inchid usa soferului se inchid si celalalte 3 usi respectiv portbagajul :) Mersi oricum! P.S mai astept opinii.

• Moderator

Ești sigur că mașina are alarmă și închidere centralizată din fabrică? Poate a fost montată una aftermarket ulterior.