Membru Dany763 Posted August 20, 2014 Membru Share Posted August 20, 2014 Salut,ma adresez voua poate stiti mai multe decat mine la auto(pe partea de accesorii).Deci pentru inceput vreau sa va spun ca am un Audi 80 B4 1.9 TDi,an 1994(dar arata a 2000-2004).Cand l-am luat(second hand) am primit 2 chei una normala(fara butoane etc..) si inca o cheie cu un buton de inchidere etc...De atunci am verificat in cheie daca am baterie si nu aveam si am lasat-o balta...azi m-am gandit sa iau o baterie ,am luat am pus-o la locul ei dar...nimic ) Apas pe buton si nimic,chiar am incercat sa vad cu o camera video daca functioneaza beculetul acela mic dar nu se aprinde..si pana la urma intrebarea este :Sa fie becul stricat sau sa fie ceva de la ea de la circuite sa fie invechite? P.S daca stie cineva unde gasesc un manual pe internet de la masina sau informatii despre baterie.cheie si cum poate fii reparata va rog sa lasati mesaj.Multumesc! Link to comment
Moderator Marius Posted August 20, 2014 Moderator Share Posted August 20, 2014 Despre ce cheie este vorba? E o cheie cu telecomandă pentru deschiderea portierelor sau e doar o cheie cu led pentru iluminare? O fotografie, poţi să postezi? Link to comment
Membru Dany763 Posted August 20, 2014 Author Membru Share Posted August 20, 2014 Acum o sa pun:) http://uploadimage.ro/img.php?image=2110_befunky_webcamimage.jpg_ynvt.jpg Link to comment
Ziggye Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 (edited) Aia e chieie cu led, pt a vedea incuietoarea mai bine pe timp de noapte. Daca vrei inchidere din telecomanda iti recomand un ser de inchidere centralizata A.M. Edited August 21, 2014 by CITADELA Link to comment
Membru Dany763 Posted August 20, 2014 Author Membru Share Posted August 20, 2014 Oare doar atata sa fie?Deoarece are pe ea(masina) VAG protection si are inchidere centralizata deoarece cand inchid usa soferului se inchid si celalalte 3 usi respectiv portbagajul Mersi oricum! P.S mai astept opinii. Link to comment
Moderator Marius Posted August 20, 2014 Moderator Share Posted August 20, 2014 Ești sigur că mașina are alarmă și închidere centralizată din fabrică? Poate a fost montată una aftermarket ulterior. Link to comment
Recommended Posts