Jump to content
POLITISTI.ro

Neclaritate dosar campina


Sickfish

Recommended Posts

Buna ziua , am si eu o neclaritate privind dosarul de la Campina. Am optat anul asta pentru academie si am picat si nu am primit  inapoi adeverinta de bacalaureat .
 
La inscrierea personala la campina imi cere  :
 

Diploma de bacalaureat în original/copie legalizată; absolvenţii promoţiei 2014 cărora nu li s-a eliberat diploma de bacalaureat prezintă adeverinţă eliberată de liceu, cu precizarea mediei generale şi a notelor obţinute la examenul de bacalaureat, mediilor obţinute în anii de studiu, termenului de valabilitate a adeverinţei şi a faptului că nu a fost eliberată diploma;

 

Daca eu am copie legalizata dupa adeverinta de bacalaureat are ceva ? Ca sa nu fac un drum in plus pana acolo si sa nu rezolv nimic  va rog sa ma ajutati !

 

Va multumesc anticipat

 

Link to comment
  • Member

Cel mai bine ar fi sa te interesezi la cei de la scoala de politie pentru ca ei iti vor da raspunsul cel mai bun!

Edited by cipri83
Link to comment

Din cate stiu eu se trimite de la academie la scoala de politie. Cel putin asa a fost in cazul meu la admiterea de la Campina. Daca esti admis diploma va ramane acolo pana termini scoala, daca nu, se trimite la IPJ-ul unde te-ai inscris.

Dar nu strica un telefon .

Edited by simplu01
Link to comment

Din cate stiu eu se trimite de la academie la scoala de politie. Cel putin asa a fost in cazul meu la admiterea de la Campina.

 

 

Buna ziua , am si eu o neclaritate privind dosarul de la Campina. Am optat anul asta pentru academie si am picat si nu am primit  inapoi adeverinta de bacalaureat .
 

 

cand te-ai inscris la IPJ banuiesc ca ai optat si pentru scoala de agenti, ca altfel nu ajungeai dupa academie sa mai dai si la Campina. Daca nu ai facut asa degeaba te duci la Campina ca nu se primesc dosarele la poarta. Daca la IPJ ai optat ca in cazul in care pici la Academie sa te duci si la Campina nu va trebui sa-ti faci probleme pentru dosar pentru ca dupa admiterea de la Academie nici macar nu vei vedea dosarul, acesta find trimis cu posta secreta la Campina.

Link to comment

Am depus dosarul odata si la Bucuresti si la Campina ! Atunci cand am fost sa platesc taxa de inscriere la Bucuresti mi sa cerut copie legalizata dupa foaia matricola si adeverinta de bacalaureat in original !

Eu sunt in neclaritate daca si dupa ce platesc taxa de inscriere de la Campina imi vor trebui cele 2 acte ca sa le prezint si sa le las acolo . Aceasta este neclaritatea mea . Am inteles de la tine ca a trimis dosarul , de aia stiu pe mine ma intereseaza strict aceste 2 acte cu care trebuie sa ma prezint personal

Edited by Catalin
Nu mai cita postul anterior. Citeste regulamentul forumului.
Link to comment

totul se face la MRU inj IPJ-ul la care te-ai inscris. acolo daca ai optat pentru ambele institutii de invatamant nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta dosarului si a actelor din cuprinsul acestuia.

 

daca ai picat la academie, ai o pauza de 2 saptamani(cel putin asa a fost la mine) apoi urmeaza inscrierile la Campina. Ei, acolo cand te inscri spui frumos ca ai dat si la Academie si ca dosarul cu toate actele necesare e la Academie ori in drum spre Campina. Apoi e treaba lor sa verifice traseul dosarului si daca dosarul tau e deja acolo il vor verifica si iti vor spune daca mai trebuie ceva acte sau nu.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.