Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Radiere auto


Irinamisu
 Share

Question

Buna seara,

Am vandut un autoturism in urma cu 3 saptamani cu optiunea de a nu pastra numerele de inmatriculare. Compania de asigurari imi solicita dovada radierii din circulatie a masinii pentru a-mi returna diferenta ramasa la polita RCA.

Care este procedura de radiere? Avand in vedere faptul ca placutele de inmatriculare sunt la noul proprietar pot sa fac eu demersuri in acest sens sau trebuie sa astept sa o inmatriculeze pe numele lui si abia apoi sa fac demersurile la asigurator?

Va multumesc!

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Salut. Am vindut o masina fara sa fac act de vinzare cumparare am predat actele cumparatorului;acesta a dus masina la un moment dat la un service pentru reparatii,neplatind patronul servisului a vindut-o. In urma demersului facut la politie(am dat masina in urmarire) si a cercetarilor,patronul a recunoscut ca a revindut-o dar fara a da detalii despre persoana careia i-a vindut masina,s-a prelucrat cu efectivul de politie sa se retina certif, nr inmatric in trafic. Aceasta se intimpla in 2007. Ce (mai ) pot face pentru a scapa de masina fiscal,din circulatie? Multumesc

Link to comment
Share on other sites

  • 0

     Buna Ziua  ,

 acum 8 ani am facut prostia sa cumpar o masina de pe firma , ulterior in cele 30 de zile ,nu am putut sa o trec pe numele meu pentru ca sa defectat motorul , cum pot sa o radiez daca nu mai dau de fostul proprietr , detin certificatul , acte vanzare cumparare si radierea de la fostul proprietar + impozitul la zi ,  
Multumesc frumos , o zi buna

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Bună ziua,  mă scuzați ca am deschis un topic nou. ..Pe tema asta sunt nou pe site. ..O întrebare am la dumneavoastră. Am o mașină înmatriculată pe mine. .O vând în alt județ vreau să scot de pe mine și de la primărie și de la poliție Cum procedez. ..Ce trebuie să fac menționez că viitorul proprietar nu e din județul meu și dorește sa o transcrie și eu doresc sa păstrez plăcuțele sa le rezerv pentru mașina pe care o achiziționez.dacă radiez după mine plăcuțele și actele mașinii mi le da înapoi sa dau cumpărătorului sa meargă acasă. ..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.