Jump to content
POLITISTI.ro

Impozit auto

Postare recomandată

Publicat

Buna seara! Sper sa nu fie o pbl.unde postez acest topic, am zis sa incerc si aici. Anul trecut luat o masina, a fost trecuta pe numele meu, am scos un rand de nr.rosii, iar apoi masina a fost lasata in curte, fara a stii ca trebuie sa merg la primarie sa o inregistrez. Acum cateva zile am vrut sa scot un alt rand de nr.rosii, am aflat ca am nevoie de fiscal, am mers la primarie unde mi s-a spus ca am de platit o amenda de 35 de lei deoarece nu m-am prezentat la timp. Bun, am platit amenda , am facut toate actele pt. numere, ca apoi sa revin la primarie de unde trebuia sa iau certif.fiscal. Acolo am aflat ca am de platit un impozit de 1050 de lei la masina ... Pt.certificat am platit 5 lei. Ce pot face? Chiar va trebui sa achit aceasta suma de bani? Mie nu prea imi pica bine odata ce nu am folosit masina... Astept un raspuns! Multumesc!

• Moderator
Publicat

Poliţia Română nu are atribuţii şi competenţe privind operaţiunile de impunere, colectare şi/sau încasare a taxelor, impozitelor ori alte venituri la bugetele locale sau a celor extrabugetare. Instituţia abilitată în această problemă este Primăria.
Mai mult, Poliţia Rutieră nu mai are atribuţii şi competenţe privind operaţiunile de înmatriculare încă din anul 2002. Structura abilitată în această problemă este Instituţia Prefectului – Serviciul Public Comunitari Sector Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor, autoritate care deţine şi gestionează bazele de date referitoare la înmatricularea vehiculelor.

PS: Eşti român? Ai scris cu google translate?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.