Jump to content
POLITISTI.ro

Probe ADN - METODOLOGIE?

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua !Spuneti-mi, va rog , daca exista o metodologie de lucru privind prelevarea,conservarea,sigilarea si transportul  obiectelor care pot contine probe biologice ridicate de la locul infractiunii ? 

Daca exista metodologie,stie cineva care este aceasta? Multumesc anticipat !

• Moderator
Publicat

De ce să-ţi spunem? Pentru ce te interesează astfel de informaţii?

Publicat

nu are legatura cu viol sau ceva de genul asta.Sunt acuzat pe NEDREPT ! Imi doresc o discutie serioasa pe tema asta daca este posibil.

• Moderator
Publicat

Dacă vrei o discuţie serioasă, trebuie să ne tratezi cu respect şi anume să oferi detalii complete. Nu suntem obligaţi să îţi oferim astfel de informaţii, doar pentru că vrei tu.
Dacă vrei să rămâi discret, atunci îţi recomandăm să mergi la un avocat. Aşa cum vrei tu, nu se poate aici pe forum.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Dacă doreai o discuţie serioasă ne povesteai speţa, nu aşa să ne spui direct că eşti acuzat pe nedrept. Peste 99% dintre cei cu care intrăm zilnic în contact la serviciu se declară nevinovaţi, sunt acuzaţi pe nedrept şi sunt supuşi unor abuzuri inimaginabile. Dar cu toate astea puşcăriile sunt suprapopulate cu astfel de nevinovaţi. Dacă doreşti consiliere juridică, atunci te rog ia legătura cu un avocat.

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.