Jump to content
POLITISTI.ro

Problema prioritate

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua. Se da o intersectie semaforizata. Inainte am semafor si culoarea rosie si la dreapta (sens unic) am verde intermitent si  linie continua. Fac dreapta pe intermitent si intra unul in mine care a facut stanga, el avand culoarea verde la semafor. Sensul unic este cu 3 benzi iar cel care face stanga pleaca de pe 2 benzi. El a intrat in mine pe a treia banda incalcand linia continua. Cine este vinovat? Multumesc!

• 2 ani mai târziu...
Publicat (modificat)

De multe ori dimineata ma aflu in situatia descrisa in poza atasata. Verde la semafor pentru stanga si cei din dreapta intra in intersectie pe verde intermitent. Cine are prioritate in aceasta situatie? Si aceeasi intrebare si daca as fii pe banda de mers inainte? Intersectia se afla in Medias, numele strazii se poate vedea in poza.

Va multumesc.

prioritate.jpg

Modificat de mihaimh
Poza gresita
Publicat

Tu ai prioritate si pentru efectuarea virajului la stanga si pentru directia inainte. Cei care au verde intermitent pot patrunde in intersectie si o pot traversa dupa ce acorda prioritate celorlalti participanti la traficul rutier pentru care semaforul electric indica culoarea verde pentru directia lor de deplasare.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.