Moderator Catalin Posted March 5, 2011 Moderator Share Posted March 5, 2011 Un proiect de lege privind depolitizarea funcţiei publice va fi înaintat în regim de urgenţă, aceasta fiind cică ... „o provocare principală” rămasă pentru Guvern în perioada următoare, conform declarațiilor premierului pigmeu. Proiectul va prevede că palierul politic trebuie rezumat la secretar de stat şi şefi de agenţii. Pigmeul zice că în următoarele luni, va propune să se facă şi o testare profesională a tuturor şefilor de servicii deconcentrate, urmând să rămână în funcţii numai cei care îşi dovedesc competenţa. De asemenea, în următoarele luni se va face şi o evaluare a şefilor agenţiilor de stat. Credeți că se dorește cu adevărat depolitizarea funcției publice sau va fi numai un act normativ menit să schimbe garniturile și pdl-iștii să-și stabilească oamenii fideli în funcții cheie pentru o bună perioadă de timp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted March 5, 2011 Moderator Share Posted March 5, 2011 Praf in ochi... Pe cand si testari profesionale, dar mai ales psihologice, pentru membrii Guvernului? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Nu cred asa ceva. Dar mai sti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted March 5, 2011 Author Moderator Share Posted March 5, 2011 Sunt curios să văd acel proiect de lege, bineînțeles atunci când și dacă va fi publicat pentru dezbatere publică. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristm Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Voi chiar mai credeti in Mos Craciun si Iepurasul de Paste???? :ner: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Cristm poate suntem mai ,,prostuti" nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristm Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Ce bine ar fi(pt ei) daca am pune botu la toate balivernele lor nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin2770 Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 urmaresc ei ceva si cu asta, daca se pune in aplicare Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorian Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 să rămână doar șefii competenți? mda, e ceva putred aici. cred că nu mai știu cum să-i schimbe pe cei competenți ( puțini câți au mai rămas) și să-i pună tot pe ai lor. bună găselnița. bună gluma. :ner: :ner: :ner: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts