Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua , as avea si eu o intrebare ...

Detin permis categoria B de 2 ani si nu de mult timp am si categoria A2!

Am achizitionat o motocicleta din Germania - un suzuki bandit 400 (400 cmc si 37 kw /50 CP) insa motocicleta este limitata la 25 kw ..in talon am 25 kw (in germania trebuie sa conduci 2 ani de zile cu aceasta limitare ) ,inca nu am imatriculato deoarece nu sunt sigur daca se poate circula !

Vroiam sa stiu daca este valabil si la noi in Romania, sa stiu daca pot circula cu aceasta motocicleta !

Multumesc!

Publicat

Categoria A2: motocicleta cu puterea maxima intre 20kw si pina in 35 Kw, cu un raport putere/greutate care nu depaseste 0,2kw/kg si care nu sunt derivate dintr-un vehicul avind mai mult de dublu puterii sale, ce depaseste 100km/h, de cel putin 400cm.

Publicat

cunosc legea insa nu stiu daca pot circula cu ea ...motorul fiind limitat in germania...motorul fara limitare are 37 kw adica 50 CP! 

Publicat

Mergi la reprezenta RAR din judetul tau pentru a se stabili, din punct de vedere tehnic, daca motocicleta ta se incadreaza in limitele pentru A2.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.