Jump to content
POLITISTI.ro

Când şi cum trebuie predat permisul suspendat?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna!am fost oprit azi pentru o depasire pe linia continua ,amendat pentru asta si pentru ca nu aveam permisul la mine!ce trebuie sa fac?sa duc eu permisul la politie sau imi trimit ei instiintare sa ma prezint cu permisul?Pot conduce pana predau permisul?de cand va fii valabila dovada de 15 zile?de cand predau permisul sau de cand am savarsit fapta?Mersi!sper ca am scris unde trebuie

Modificat de cocea
  • Membru
Publicat

http://m.dexonline.ro/definitie/interoga%C8%9Bie/paradigma

Citește art. 103 din Codul rutier.

Intrebari retorice:

1. L-ai citit cand ai dat examen pentru permis?

2. Ai dat examen pt. obținerea permisului s-au l-ai dat pe Eminescu?

3. Esti din jud. Argeș sau ai avut domiciliul pt. o perioadă scurta de timp in acest județ?

Pentru perceperea expresiei "intrebare retorica" recomand link-ul de la început.

...cetateanule plin de drepturi care ești si care am impresia ca ai refuzat sa semnezi procesul-verbal de constatare si sanctionare a contraventiei...

Ei, te-am ghicit!?

• Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.