Jump to content
POLITISTI.ro

Iesirea din afara orasului

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Sache,

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, acum cateva saptamani am achizitionat un Microcar MC2, pe care l-am inregistrat la primarie. Maine doresc sa ies din oras, am fost astazi la o benzinarie pentru a face rovinieta, si mi s-a spus ca sistemul lor nu accepta numarul de la primarie, m-a sfatuit sa intreb un politist cum sta treaba.

Microcar-ul are o capacitate cilindrica de 505 cm3, este limitat la 4kW si in carte este trecut ca Motociclu L7e.

Aici vine intrebarea: Am nevoie de rovinieta pentru a iesi cu ea din Bucuresti?

Va multumesc. 

• Soluţie
Publicat

Nu ai nevoie de rovinieta.

Autovehiculele inmatriculate permanent au nevoie de rovinieta pentru a circula pe drumurile nationale (D.N.) sau pe autostrazi (A).

• Membru
Publicat (modificat)

Și cele cu numere provizorii(roșii) nu au nevoie de rovinietă? :)

Modificat de Bogdanel
Publicat

@Sache

Daca stam sa ne gandim si numerele de la primarie sunt permanente, nu temporare. Multumesc pentru raspuns.

• Moderator
Publicat

La primărie nu se înmatriculează vehiculele, ci doar se înregistrează. E diferenţă între înmatriculare şi înregistrare.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

http://www.satu-mare.ro/ancora/inregistrarea-vehiculelor-nesupuse-regimului-de-inmatriculare

Un link cu titlu de exemplu, de la o primărie.

In rest se aplica regulile generale de circulatie.

Ceva de genu':

Un moped poate circula şi pe drumurile publice de pe raza altui consiliu local decât cel care a înregistrat vehiculul, cu respectarea celorlalte dispoziţii prevăzute în Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi în Regulamentul de aplicare a O.U.G. nr.195/2002, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.391/2006.”

Modificat de Ecou

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.