Jump to content
POLITISTI.ro

Numere provizorii/ Act v-c

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua! Am cateva intrebari legate de inmatricularea pt.a 2-a oara cu numere rosii. Am un Nissan pe care l-am primit de la o ruda din Austria, aceasta a radiat masina acolo , am facut un act de vanzare-cump. pe numele meu si asa am scos primul rand de numere. Problema a fost ca eu am platit f.mult pt.asigurarea aceea pe o luna  , deoarece nu am peste 30 de ani. Acum vreau sa scot inca un rand de numere , dar nu merita suma. Si m-am gandit sa fac un act v-c cu tatal meu. Ce am de facut si unde trebuie sa ajung? 

Publicat

Trebuie sa mergi tot la Serviciul Inmatriculari Auto. Fata de prima etapa mai ai nevoie de certificat fiscal de la tine, apoi de la tata, asigurare pe numele lui si restul taxelor pt. nr. rosii.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.