Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme RCA ASTRA


DCatalin
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Buna ziua, acum cateva saptamani un prieten a lovit o masina pe sosea, a fost facuta amiabila, totul ok pana intr-un punct. Masina a fost reparata intr-un service autorizat pe asigurarea prietenului meu, el fiind vinovat de producerea accidentului. Dupa terminarea reparatiei, firma asiguratoare, mai exact ASTRA a refuzat sa plateasca daunele in valoare de aproape 3000 lei. Soferul lovit l-a dat in judecata pe prietenul meu, desi el era asigurat la ASTRA si avea totul in regula, ce ar trebuii sa faca prietenul meu? Bani sa dea firma ASTRA in judecata nu are, se poate proceda altfel?

 

 

Nu stiu daca este tocmai locul potrivit pentru aceasta nelamurire, dar probabil a-ti mai intampinat astfel de cazuri dealungul carierei.

Imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale, mesajul a fost scris pe fuga.

Link to comment
  • Moderator
  • Solution

DCatalin, altă solutie legală nu există, trebuie să actioneze în judecată compania de asigurări.

Link to comment

@25tess - Nu au motivat refuzul, pur si simplu nu au platit costul reparatiei, la telefon nu i se mai raspunde, probabil baietii au memorat numarul si ignora apelurile.

Link to comment
  • Moderator

Fugi dom'le că eu nu cred. Păi ăia de la asigurări sunt privati, nu niste bugetari nenorociti. Iar în privatul din tara asta zace si colcăie corectitudinea, eficienta, profesionalismul si solicitudinea.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.