Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme RCA ASTRA

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, acum cateva saptamani un prieten a lovit o masina pe sosea, a fost facuta amiabila, totul ok pana intr-un punct. Masina a fost reparata intr-un service autorizat pe asigurarea prietenului meu, el fiind vinovat de producerea accidentului. Dupa terminarea reparatiei, firma asiguratoare, mai exact ASTRA a refuzat sa plateasca daunele in valoare de aproape 3000 lei. Soferul lovit l-a dat in judecata pe prietenul meu, desi el era asigurat la ASTRA si avea totul in regula, ce ar trebuii sa faca prietenul meu? Bani sa dea firma ASTRA in judecata nu are, se poate proceda altfel?

Nu stiu daca este tocmai locul potrivit pentru aceasta nelamurire, dar probabil a-ti mai intampinat astfel de cazuri dealungul carierei.

Imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale, mesajul a fost scris pe fuga.

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

DCatalin, altă solutie legală nu există, trebuie să actioneze în judecată compania de asigurări.

Publicat

@25tess - Nu au motivat refuzul, pur si simplu nu au platit costul reparatiei, la telefon nu i se mai raspunde, probabil baietii au memorat numarul si ignora apelurile.

• Moderator
Publicat

Fugi dom'le că eu nu cred. Păi ăia de la asigurări sunt privati, nu niste bugetari nenorociti. Iar în privatul din tara asta zace si colcăie corectitudinea, eficienta, profesionalismul si solicitudinea.

• Apreciez 1
Publicat

Sper ca erai ironic. O sa dea firma de asigurari in judecata. Va multumesc tuturor.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.