Jump to content
POLITISTI.ro

Ce se aude despre elevii promotiei 2011 ai scolilor de pol?


GuessWho

Recommended Posts

De ce nu intrebi la scoala?

Ce te-ai astepta, ca cei de pe forum, care lucreaza la fel si fel de formatiuni si au n si n hartii si actiuni de facut, sa aiba cunostinta despre ce se va intampla cu promotia 2011? :blink:

Link to comment
 • Member

tinere nu exista nici un contract.sau ai semnat tu unul prenuptial cu M.A.I.-ul?

voi ve-ti sta in scoala pana hotarasc cei de sus.

asa ca rabdare si tutun.

 • Downvote 1
Link to comment
 • Moderator

Este foarte posibil sa se amane incadrarea voastra pana in iarna, cum s-a intamplat si cu promotia anterioara. Asta daca nu cumva tara a iesit din criza economica (acum depinde la ce post tv te uiti deobicei ).

Link to comment

am semnat un contract pe 12 ani cu MAI in primele 2 saptamani de cand am inceput cursurile, iar cei de la scoala ne spun ca nu stiu nimic despre avansarea noastra, tot ce auzim sunt zvonuri ca pe intrapol s-ar fi afisat cand si cum terminam

prenuptial poate dvs ati semnat...pt ca noi am semnat imediat cum am inceput cursurile in primul an

Link to comment
 • Moderator

Atunci spune-ne si noua ce scrie in contract, ca in mod normal, la semnarea unui contract, un exemplar ar trebui sa iti revina si tie.

Care sunt obligatiile ce ii revin MAI stipulate in acel contract?

Link to comment

incepand cu 200..x s-a trecut de la angajament la contract pt ca au fost pierdute niste procese din cauza formei angajamentului. deci colegii mai tineri au contracte de scolarizare, in care ei au obligatia sa lucrexe x ani... etc. din cate stiu eu nu se spune nimic de faptul ca mai este obligat sa te angajeze, deci ii poate lasa in stand by oricat, doar individul are obligatii ca urmare a faptului ca i s-a asigurat scolarizarea. poate pune o copie scanata aici, evident cu toate detaliile personale blurate

Link to comment

se zice ca nu intotdeauna cine te scoate din rahat iti vrea binele si cine te baga iti vrea raul.

cu aplicabilitate in acest topic se pare ca ar fi mult mai bine pentru promotia 2011 sa stea cateva luni pe bara, adica cel putin pana in decembrie.

in cazul in care nu vor sta pe bara si cineva le va face binele de a-i incadra si repartiza la unitati, vor prinde al doilea val de restructurare si conform criteriilor anuntate nu stiu cati dintre ei vor scapa.

 • Upvote 1
Link to comment
 • 2 weeks later...

Nu cred ca ar putea disponibiliza proaspetii absolventi. In primul rand se cheltuie foarte multi bani in perioada de scolarizare si apoi e mult mai convenabil pentru minister sa-i disponibilizeze pe cei cu vechime mai mare care implicit au salarii mai mari decat vom avea noi cand terminam scoala.

Cat despre contract, da, e adevarat ca am semnat pentru 10 ani dupa absolvire. Cine nu respecta contractul, plateste scolarizarea, care pe 2 ani, ajunge la mai bine de 20000 lei (umflat la maxim, bineinteles).

Edited by StefanC
Link to comment
 • 6 months later...

Buna ziua la toata lumea. Sunt elev al promotiei 2011 si din cate imi aduc eu aminte am semnat un angajament, in doua exemplare, iar noua nu ne-a revenit niciunul. De ce nu ni s-a dat un exemplar al acelui angajament? sau are cineva vreo copie(poza) sa ne zica ce scrie in el exact? O zi buna si fara evenimente neplacute!

 • Upvote 1
Link to comment

noi nu avem niciunexemplar al acelui angajament. acela e un acord unilatral, care din pacate, ne tine legati de scoala,fara dreptul de a avea vreun drept(tinand cont situatia in care suntem). Daca te interesa sa renunti la scoala, te anunt ca nu se poate conform celor zise de cei de la scoala. daca vrei ne putem auzi pe mail-ul meu: cretumona@yahoo.com

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.