GuessWho Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 ne vor incadra in iulie cum scrie in contract? sau vom astepta pana in decembrie cum s-a intamplat cu promotia 2009? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted March 5, 2011 Moderator Share Posted March 5, 2011 Care contract? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VictorL Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 De ce nu intrebi la scoala? Ce te-ai astepta, ca cei de pe forum, care lucreaza la fel si fel de formatiuni si au n si n hartii si actiuni de facut, sa aiba cunostinta despre ce se va intampla cu promotia 2011? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru cipri83 Posted March 5, 2011 Membru Share Posted March 5, 2011 tinere nu exista nici un contract.sau ai semnat tu unul prenuptial cu M.A.I.-ul? voi ve-ti sta in scoala pana hotarasc cei de sus. asa ca rabdare si tutun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted March 5, 2011 Moderator Share Posted March 5, 2011 Este foarte posibil sa se amane incadrarea voastra pana in iarna, cum s-a intamplat si cu promotia anterioara. Asta daca nu cumva tara a iesit din criza economica (acum depinde la ce post tv te uiti deobicei ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuessWho Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 am semnat un contract pe 12 ani cu MAI in primele 2 saptamani de cand am inceput cursurile, iar cei de la scoala ne spun ca nu stiu nimic despre avansarea noastra, tot ce auzim sunt zvonuri ca pe intrapol s-ar fi afisat cand si cum terminam prenuptial poate dvs ati semnat...pt ca noi am semnat imediat cum am inceput cursurile in primul an Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted March 5, 2011 Moderator Share Posted March 5, 2011 GuessWho, e diferenta intre contract si angajament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuessWho Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 e contract...nu e angajament... stiu foarte bine ce vorbesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted March 5, 2011 Moderator Share Posted March 5, 2011 Sigur! Voi sunteti mai speciali si ati semnat contracte, nu angajamente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted March 5, 2011 Moderator Share Posted March 5, 2011 Atunci spune-ne si noua ce scrie in contract, ca in mod normal, la semnarea unui contract, un exemplar ar trebui sa iti revina si tie. Care sunt obligatiile ce ii revin MAI stipulate in acel contract? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rahoul Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 incepand cu 200..x s-a trecut de la angajament la contract pt ca au fost pierdute niste procese din cauza formei angajamentului. deci colegii mai tineri au contracte de scolarizare, in care ei au obligatia sa lucrexe x ani... etc. din cate stiu eu nu se spune nimic de faptul ca mai este obligat sa te angajeze, deci ii poate lasa in stand by oricat, doar individul are obligatii ca urmare a faptului ca i s-a asigurat scolarizarea. poate pune o copie scanata aici, evident cu toate detaliile personale blurate Link to comment Share on other sites More sharing options...
rahoul Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 se zice ca nu intotdeauna cine te scoate din rahat iti vrea binele si cine te baga iti vrea raul. cu aplicabilitate in acest topic se pare ca ar fi mult mai bine pentru promotia 2011 sa stea cateva luni pe bara, adica cel putin pana in decembrie. in cazul in care nu vor sta pe bara si cineva le va face binele de a-i incadra si repartiza la unitati, vor prinde al doilea val de restructurare si conform criteriilor anuntate nu stiu cati dintre ei vor scapa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanC Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 (edited) Nu cred ca ar putea disponibiliza proaspetii absolventi. In primul rand se cheltuie foarte multi bani in perioada de scolarizare si apoi e mult mai convenabil pentru minister sa-i disponibilizeze pe cei cu vechime mai mare care implicit au salarii mai mari decat vom avea noi cand terminam scoala. Cat despre contract, da, e adevarat ca am semnat pentru 10 ani dupa absolvire. Cine nu respecta contractul, plateste scolarizarea, care pe 2 ani, ajunge la mai bine de 20000 lei (umflat la maxim, bineinteles). Edited March 16, 2011 by StefanC Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Buna ziua la toata lumea. Sunt elev al promotiei 2011 si din cate imi aduc eu aminte am semnat un angajament, in doua exemplare, iar noua nu ne-a revenit niciunul. De ce nu ni s-a dat un exemplar al acelui angajament? sau are cineva vreo copie(poza) sa ne zica ce scrie in el exact? O zi buna si fara evenimente neplacute! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crtm Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 noi nu avem niciunexemplar al acelui angajament. acela e un acord unilatral, care din pacate, ne tine legati de scoala,fara dreptul de a avea vreun drept(tinand cont situatia in care suntem). Daca te interesa sa renunti la scoala, te anunt ca nu se poate conform celor zise de cei de la scoala. daca vrei ne putem auzi pe mail-ul meu: cretumona@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts