Jump to content
POLITISTI.ro

Ce trebuie sa scriu la autobiografie si la tabelul cu rudele?

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua...am o nelamurire in legatura cu admiterea la scolile M.A.I.

Ce trebuie sa scriu la autobiografie si la tebelul cu rudele, la mama, daca aceasta este decedata?

• 1 an mai târziu...
Publicat (modificat)

Salutare tuturor ! Am lucrat in Olanda timp de 2 ani, si m-am intors in Romania acum 3 luni pentru a candida la concursul de admitere de anul acesta. In autobiografie trebuie sa mentionez ca am fost plecat timp de 2 ani in Olanda? Si trebuie sa mentionez unde si ceea ce am lucrat acolo? Daca nu mentionez ce se intampla? Ok,sa zicem ca mentionez absolut tot legat de ceea ce am facut in Olanda, si dupa aceea ce fac? Cei de la IPJ mi-au spus ca imi trebuie caracterizare de la ultimul loc de munca. Ultimul meu loc de munca a fost in Olanda. Acum trebuie sa imi sun fostul sef de acolo si sa ii spun ca imi trebuie o caracterizare? Este penibil......Sa zicem ca isi face el timp sa imi trimita acea caracterizare,dar dupa aceea eu trebuie sa ma duc si sa o traduc tot pe banii mei. Deci, revenind la nelamurirea mea,trebuie sa mentionez in autobiografie ca am lucrat in Olanda? Daca nu mentionez este vreo problema? Si daca mentionez, cum fac rost de acea caracterizare? Tin sa mentionez ca fostul meu sef este prea comod pentru asa ceva,si noi,angajatii romani care lucram pentru el,eram priviti ca niste scalvi.Deci......slabe sanse sa imi faca el o caracterizare.   

Modificat de gabrelos
  • Displace 4
  • Marius a deschis acest topic
Publicat

Dacă vei  fi admis și vei deveni polițist, să vezi câți bani vei da pe pixuri,coli de scris,e.t.c, încât banii de pe traducere ți se vor părea un mizilic. Dacă nu vrei să faci acest mic sacrificiu pentru a deveni polițist, du-te înapoi în Olanda, unde salariul minim este în jur de 1400 de euro, iar la noi undeva la 3-400.

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua tuturor. In ianuarie intentionez sa particip la concursul de admitere pentru Scoala de Politie Campina. 

Am o singura nelamurire. Daca am lucrat 3 luni la o firma si nu trec asta in autobriografie este "un capat de tara" ? 

Multumesc.

O zi buna.

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat
On 12.10.2018 at 12:11, CristiZxR a scris:

Am o singura nelamurire. Daca am lucrat 3 luni la o firma si nu trec asta in autobriografie este "un capat de tara" ? 

Citez din ghidul privind Informațiile generale de admitere, ce poate fi găsit pe site-ul Poliției Române.

Subliniem necesitatea ca persoanele interesate în vederea participării la concursurile de admitere să declare date complete în conţinutul autobiografiei, respectiv al celorlalte documente de confirmare a cunoaşterii şi acceptare a condiţiilor de recrutare, astfel încât să îndeplinească criteriile de relevanţă, corectitudine şi actualitate. (pagina 4 din 23)

• 3 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua, in legatura cu tabelul nominal cu rudele pentru un concurs din sursa externa , daca am 2 surori plecate in strainatate si nu vor sa declare CNP ul, pot scrie in rubica cu consimțământul surorilor  " nu sunt de acord cu prelucrarea datelor" sau daca declar ca nu vor sa fie prelucratele datele sunt declarat respins la selectia dosarelor?

Publicat (modificat)

Din cate stiu, poti scrie faptul ca respectivele rude nu sunt de acord cu prelucrarea datelor, fara a iti fi afectata in vreun fel participarea la concurs.

Modificat de ScanBlu
  • 2 ani mai târziu...
Publicat

Buna seara! Nu particip la concurs pentru politie insa este tot pentru incadrare MAI si am nevoie de sfatul/ajutorul profesionistilor, va rog!  Contextul este urmatorul: parintii mei au divortat acum ceva ani si imi construiesc autobiografia si cum nu mai tin legatura cu unul dintre parinti, mi s-a recomandat ca la intrebarile/sectiunile despre rude sa mentionez ca nu detin informatii. Insa am ajuns la partea unde trebuie sa mentionez daca rudele apropiate mie au fost judecate, cercetate, condamndate etc si, practic, in acest caz cred ca se incadreaza divortul alor mei care s-a lasat cu proces si executor silit pentru pensia alimentara. Iar pentru asta, trebuie sa caut hartiile cu divortul si deciziile si sa intru in detaliile divortului desi voiam sa las parintele nementionat/neimplicat. Intrebarea finala e: pot lasa ca nu detin informatii pentru ca nu tin legatura si nu am consimtamantul parintelui de a-l mentiona si folosi datele personale? Sau e imperativ necesar sa scriu divortul si detaliile? Nu as vrea sa pierd calificarea la concurs din cauza unei tehnicalitati. Apreciez in avans si scuzati romanul!

• Moderator
Publicat

Dacă au divorțat nu se încadrează la "cercetați, judecați sau condamnati".

• 4 luni mai târziu...
Publicat

Salut! In autobiografie trebuie trecuta munca ca zilier? Am si uitat firmele pentru care am lucrat ca zilier in timpul facultatii.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.