Poate parea stupida intrebarea pusa in titlu, insa ma aflu in urmatoarea situatie.
In data de 23 iunie mi-a fost retinut permisul de conducere de catre Politia Rutiera Sibiu, pentru o depasire ilegala pe Valea Oltului. Sanctiunea a fost amenda + suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile.
Fapta intrand sub jurisprudenta Judecatoriei Avrig, am depus contestatie prin posta, iar in data de 4 iulie m-am prezentat pentru a ridica certificatul de grefa, cu care m-am dus in aceeasi zi la Serviciul Rutier Sibiu pentru a-mi ridica permisul de conducere.
Din pacate am ajuns la 12:45, dupa terminarea programului de lucru (era vineri) . Solutia a fost sa las copie dupa certificat si restul actelor, iar luni, in data de 7 iulie mi-am redobandit dreptul de a conduce, permisul fiind trimis la Bucuresti catre serviciul rutier de care apartin. Sau cel putin asa apare in scriptele Serviciului Rutier Sibiu, deoarece permisul nu a ajuns nici astazi la sediul din Udriste.
Reprezentantii Politiei Sibiu mi-au confirmat telefonic de doua ori ca in data de 7 iulie a fost efectuata modificarea in baza de date, iar permisul trimis la Bucuresti, acesta ne mai aflandu-se in posesia lor.
Asadar, are cineva idee pe unde ar putea fi permisul meu de conducere?
Question
Clinlin
Salutare,
Poate parea stupida intrebarea pusa in titlu, insa ma aflu in urmatoarea situatie.
In data de 23 iunie mi-a fost retinut permisul de conducere de catre Politia Rutiera Sibiu, pentru o depasire ilegala pe Valea Oltului. Sanctiunea a fost amenda + suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile.
Fapta intrand sub jurisprudenta Judecatoriei Avrig, am depus contestatie prin posta, iar in data de 4 iulie m-am prezentat pentru a ridica certificatul de grefa, cu care m-am dus in aceeasi zi la Serviciul Rutier Sibiu pentru a-mi ridica permisul de conducere.
Din pacate am ajuns la 12:45, dupa terminarea programului de lucru (era vineri)
. Solutia a fost sa las copie dupa certificat si restul actelor, iar luni, in data de 7 iulie mi-am redobandit dreptul de a conduce, permisul fiind trimis la Bucuresti catre serviciul rutier de care apartin. Sau cel putin asa apare in scriptele Serviciului Rutier Sibiu, deoarece permisul nu a ajuns nici astazi la sediul din Udriste.
Reprezentantii Politiei Sibiu mi-au confirmat telefonic de doua ori ca in data de 7 iulie a fost efectuata modificarea in baza de date, iar permisul trimis la Bucuresti, acesta ne mai aflandu-se in posesia lor.
Asadar, are cineva idee pe unde ar putea fi permisul meu de conducere?
3 answers to this question
Recommended Posts