Jump to content
POLITISTI.ro

DanielConstantin

Recommended Posts

Vreau sa cumpar un opel corsa,2007 sau 2008, si sa aiba km reali cu pret pana in 3800 euro.Daca am colegi in tara care ma pot ajuta rog sa ma contacteze. Merci mult.

  • Upvote 1
Link to comment
  • Member

Am avut eu Corsa D, an 2008, cumpărată de la reprezentanță.

Dezamăgit total, motor mic,consum de 7-8, inghesuită, caroserie proastă, a intrat unu în roata mea și mi-a rupt tot în partea stângă, inclusiv suporții la motor, asta în condițiile în care avea maxim 60 km/h, nu mi s-a deschis nici un airbag (aveam vreo 8 sau 10), am ajuns la spital cu clavicula ruptă și traumatism cranio-cerebral, cei de la Casco au considerat că e daună totală, mi-au dat 38000 lei pe ea in 2012, împlinise 2 ani mașina și 24000 km.

Nu recomand!

Edited by Bogdanel
Link to comment

Am gasit si eu pe net cateva masinute in Oradea. Gasesc peste o saptamana, o saptamana jumatate un coleg care lucreaza in oras sa ma ajute? Vreau sa ajung, daca gasesc ceva sa imi placa, la reprezentanta la opel sa ii fac niste teste si o verificare masinii.

Link to comment
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.