Jump to content
POLITISTI.ro

Vreau să devin poliţist! Niste sfaturi?


modeB

Recommended Posts

Salut,am 18 ani (clasa a 11 a- trec acum a 12 a) si m-am decis sa dau la Academie.Am inceput meditatiile la engleza de cam 1 an iar la istorie si romana urmeaza peste 2-3 luni.La sport..fac sala cam de 1 an de zile..iar de cateva saptamani am inceput niste mici jogging-uri.. cam 6 ture de teren (260m o tura) deci aproximativ cam 1km jumatate.Am si eu o intrebare..la proba de 50m plat ,daca fac in momentul acesta cam 7.5-7.6..am vreo sansa sa reduc acest timp..tinand cont ca pana acum nu prea m-am dat in vant dupa alergat..o sa urmeze sa vorbesc si cu un profesor de atletism..dar vreau sa stiu daca as avea sanse sa reduc acest timp...

 

1.82 - 75 kg

Link to comment

daa... performantele cresc de la un antrenament la altul. Trebuie doar sa te tii de alergat. si ca si sfat, incearca sa urci scarile stadionului, de foarte multe ori, intr-un pas alergator foarte rapid. ajuta la plecare la viteza. ;)

Link to comment
  • Member

In principiu viteza este nativa, e greu sa o imbunatatesti prin antrenament dar poti castiga sutimi bune prin imbunatatirea tehnicii de plecare si felului in care alegri. Contacteaza un profesor care o sa iti explice pe larg toate aspectele astea.

Link to comment

Alearga pe varful picioarelor. Sfatul meu: cauta-ti o alta meserie. Viata de politist in Romania se aseamana mai mult cu ce ai vazut in "Politist-adjectiv" decat ce ai vizionat in filmele cu Bruce Willis.

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • Member

modeB ,incearca sa te cronometrezi cu inca un "concurent" langa tine pentru ca o sa tragi mai tare si o sa scoti timp mai bun,eu singur scot doar 7,4 sau 7,6 dar cu un concurent langa mine scot 6,99-7,00(am la anul adminiterea deci mai am timp de pregatit).Spor la antrenamente.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.