Jump to content
POLITISTI.ro

Tentativa de viol

Postare recomandată

Publicat

Buna seara.

Mã numesc Andreea si am o problema careia nu ii gasesc o solutie. Anul trecut in august am intalnit un baiat, cu care am iesit de 3 ori. De 2 ori impreuna cu grupul meu de prieteni si a 3a oara singuri. Am mers cu masina lui, unde a consumat alcool la marginea orasului. A inceput sa tipe la mine, mi-a luat telefonul, afara ploua torential, si a incercat sa ma violeze. Am trait ore bune de chin alaturi de el, caci am inceput sa plang, m-am speriat foarte tare si oricat as fi tipat si m-as fi zbatut nu am reusit sa fug. Intr-un final l-am convins sa ma lase sa plec, jurandu-i ca ne vom intalnii a 2a zi si vom face tot isi doreste. Parintii mei sunau in disperare dar nu imi dadea voie sa le raspund. Ma ameninta ca ma bate si ca imi sparge telefonul daca incerc sa mai pun mana pe el. Intr-un final am scapat, nu a reusit sa ma violeze, insa a trecut aproape 1 an de zile si el inca ma cauta. Inca ma dispera cu telefoanele. Nu intelege ca vreau sa ma lase in pace. Le-am spus prietenilor mei despre asta si stiu ca unul dintre ei nu a procedat corect, dar fiind cuprins de furie pentru cele intamplate l-a agresat fizic. In acele momente tipul respectiv striga ca nu o sa ma lase in pace si nici acum nu a facut-o. Nu le pot spune parintilor mei , nu vreau sa afle. Nu stiu ce sa fac. Numai cand ii vad numarul ma simt cuprinsa de o teama incontrolabila. Am nevoie de un sfat!

• Membru
Publicat

Du-te la Politie si depune o plangere, cu cele scrise mai sus.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.