Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Facilitatile unui copil de politist

florinhentes

Question

Buna,tatal meu a fost politist si as vrea sa ii urmez si eu cariera

As vrea sa stiu daca ai ceva facilitati la inscriere,examene si tot ce tine de aceasta meserie

Va multumesc si astept raspunsurile d-voastra

Edited by Catalin
Învaţă măcar denumirea corectă gramatical a profesiei pe care spui că ţi-o doreşti. Nu există "politai", denumirea corectă este poliţist
  • Upvote 3
  • Downvote 3

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Membru

Singura "facilitate", pe care o poti avea ca fiu de polițist, este că macar ști câte sacrificii implică această meserie. Dacă erai fiu de polițist cred că știai deja asta.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 0
  • Moderator

Există şi câteva "facilităţi" (dacă se pot numi aşa) pentru familiile poliţiştilor. Este vorba despre 

Acum nu ştiu în ce situaţie este iniţiatorul topicului, dacă se încadrează sau nu în prevederile ordinului.

• Upvote 1
  • 0
  • Membru

Singura facilitate care era(nu stiu daca mai exista) la inscrierea pentru examenul de admitere, in baza unei adeverinte, nu mai plateai taxa de examen(aproximativ 200 de lei)

• Upvote 1
  • 0

si in plus fata de scutirea de la taxa de examen ai gratuitate sau reducere la cazarea in institutia MAI unde vrei sa dai examenul.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 0
Alleycat  intradevar stiu cat sacrificiu trebui depus

Am avut ocazia sa merg sa constat omoruri,urmarirea unui hot cu cainele,luare de amprente, circulatie, batai ,...etc

Doar ca dupa moartea tatalui meu am inceput sa indragesc si mai mult aceasta meserie

Acum ma gandesc mai serios sa intru in aceasta "LUME" a M.A.I.

Stiu ca mai am o singura sansa,pt ca varsta mea e deja la limita,dar voi incerca cu toate fortele ,cunostintele si munca depusa sa fiu admis la scoala

• 0

Catalin : iti multumesc si tie pt aceasta postare,nu stiu daca am inteles eu exact dar sper sa ma ajute acest ordin intr-o oarecare masura

atat personal cat si in ceea ce vreau sa fac/devin