Jump to content
POLITISTI.ro

Facilitatile unui copil de politist

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna,tatal meu a fost politist si as vrea sa ii urmez si eu cariera

As vrea sa stiu daca ai ceva facilitati la inscriere,examene si tot ce tine de aceasta meserie

Va multumesc si astept raspunsurile d-voastra

Modificat de Catalin
Învaţă măcar denumirea corectă gramatical a profesiei pe care spui că ţi-o doreşti. Nu există "politai", denumirea corectă este poliţist
  • Apreciez 3
  • Displace 3
  • Membru
Publicat

Singura "facilitate", pe care o poti avea ca fiu de polițist, este că macar ști câte sacrificii implică această meserie. Dacă erai fiu de polițist cred că știai deja asta.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Există şi câteva "facilităţi" (dacă se pot numi aşa) pentru familiile poliţiştilor. Este vorba despre 

Acum nu ştiu în ce situaţie este iniţiatorul topicului, dacă se încadrează sau nu în prevederile ordinului.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Singura facilitate care era(nu stiu daca mai exista) la inscrierea pentru examenul de admitere, in baza unei adeverinte, nu mai plateai taxa de examen(aproximativ 200 de lei)

• Apreciez 1
Publicat

si in plus fata de scutirea de la taxa de examen ai gratuitate sau reducere la cazarea in institutia MAI unde vrei sa dai examenul.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat
Alleycat  intradevar stiu cat sacrificiu trebui depus

Am avut ocazia sa merg sa constat omoruri,urmarirea unui hot cu cainele,luare de amprente, circulatie, batai ,...etc

Doar ca dupa moartea tatalui meu am inceput sa indragesc si mai mult aceasta meserie

Acum ma gandesc mai serios sa intru in aceasta "LUME" a M.A.I.

Stiu ca mai am o singura sansa,pt ca varsta mea e deja la limita,dar voi incerca cu toate fortele ,cunostintele si munca depusa sa fiu admis la scoala

Publicat

RPG & RaresM : exact de aceste lucruri auzisem si eu dar nu eram suta la suta convins

Oricum va multumesc pt detalii

Publicat

Catalin : iti multumesc si tie pt aceasta postare,nu stiu daca am inteles eu exact dar sper sa ma ajute acest ordin intr-o oarecare masura

atat personal cat si in ceea ce vreau sa fac/devin

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.