Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Ca tot suntem in era tehnologiei si a vitezei uimitoare cu care aceasta avanseaza, propun sa discutam despre ce modele de telefoane folosim, ce modele recomandam si pe ce considerent - puncte slabe/forte.

Stiu ca sunteti cativa cunoscatori, chiar foarte priceputi unii, si nu ar strica sa mai aflam cate ceva in domeniu :)

Personal, eram fidel marcii Nokia, insa de vreme ce nu au prea tinut pasul cu "moda smartphone/andorid", cu parere de rau i-am cam abandonat. Am avut un Huawei dual sim de care am fost multumit, mai ales de baterie si bineinteles...Samsung... :D

Intentionez sa trec pe HTC. Ce imi puteti spune ?

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat (modificat)

Am Huawei Ascend Mate, telefon-lopata, coada ii mai trebuie :)) de 6.1 inch, cu acumulator de 4000mah si consum echilibrat, ma ajuta foarte mult zilnic.

Modificat de bozo
  • Apreciez 1
Publicat

Samsung Galaxy Ace , cam depasit dar deocamdata ma multumeste.. B-)

• Moderator
Publicat

Intentionez sa trec pe HTC. Ce imi puteti spune ?

E ok, dar sa nu ai asteptari prea mari de la baterie... 

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Eu sunt sigur că absolut toate smartphone-urile sunt deficitare la capitolul baterie, când este folosit intens pentru navigare pe internet.

On topic: Folosesc de mai bine de 2 ani un iPhone 4s.

• Moderator
Publicat

Am fost un inrait utilizator de Android si refuzam cu stoicism orice tentativa din partea unor cunostinte de a trece la iOS. Acum regret ca nu i-am ascultat mai devreme! Ramane sa probez iPad-ul si Mac-ul, insa pentru moment sunt foarte multumit cu iPhone 4s. Problema bateriei am solutionat-o cu un acumulator extern de mare capacitate (5000 mAH) cumparat la oferta (99RON) de la un dealer on-line de electrocasnice. Probabil ca pe viitor o sa investesc intr-o husa care are incorporat un acumulator de rezerva, gen Mophie

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Eu am și iPad 2, cumpărat încă din 2011, când a apărut. Nu am ce să-i reproșez, funcționează și acum la fel ca în prima zi, cu toate că rulează iOS 7 (versiunea actualizată la zi), iar când l-am luat avea iOS 4. Bateria ține și acum peste 10 ore de utilizare (nu stand-by).

Publicat (modificat)

N-am smartphone, dar dacă-mi voi lua vreodată unul, va fi în mod sigur iPhone. E drept că-i mai scump decît toate celelalte, dar merită fiecare leuț.

Soția are un iPhone 4S. E beton, nu-i pot reproșa nimic. Și pentru că nu i-am activat serviciul de date și îl folosește doar ca telefon și aparat foto, o ține bateria cîteva zile bune. Doar fetele i-o mai consumă cînd joacă Angry Birds, în rest n-are probleme. :D

Pentru cazurile cînd mergi cu smartphone-ul pentru mai mult timp în zone unde n-ai acces la priză, există așa ceva:

http://www.emag.ro/baterie-externa-noontec-gianta10000-white-10000mah-ultra-high-capacity-87352/pd/D2M8LBBBM/

Un "plin" e suficient ca să-ți încarci telefonul complet, chiar de mai multe ori.

Sînt multe modele, de diverse capacități. Asta-i doar prima pe care am găsit-o la o căutare rapidă.

Cît despre telefonul meu, eu am unul ca ăsta:

post-9695-0-51622700-1404215773_thumb.jp

Îl am de mai bine de zece ani (februarie 2004) și sînt la a doua baterie. Prima a murit după un an și jumătate (dar mai stătuse și în magazin cel puțin doi ani, poate și mai mult). Pe a doua am cumpărat-o în octombrie 2005 și o am încă și azi. Mă ține cam cinci zile, față de cele aproximativ opt de cînd era nouă, dar în rest e perfect utilizabilă. Opt ani și jumătate înseamnă enorm pentru o baterie cu litiu. Dacă mi-ar fi spus cineva că mă va ține atît de mult, nu l-aș fi crezut.

Nu-l pot înlocui, pentru că n-am cu ce. Cînd își va da obștescul sfîrșit, sau nu vor mai exista baterii de schimb pentru el, nu știu ce-am să fac. Am merg probabil pe o variantă de compromis, cît mai apropiată de el.

Ramane sa probez iPad-ul si Mac-ul,

Dacă probezi Macul, n-o să mai vrei să pui mîna pe altceva. Cînd închid Macbookul și trec pe calculatorul de serviciu, am senzația că m-am întors în Evul Mediu. :D

Iar calculatorul de serviciu nu-i o jucărie ieftină. E un Thinkpad de vîrf, profesional, mai nou și mai scump decît Macul meu.

Modificat de VladSoare
  • Moderator
Publicat

E ok, dar sa nu ai asteptari prea mari de la baterie... 

nici macar doua zile ? sau.. sa treaca cu succes de seara primei zile... sau nu ma trezesc ca ma lasa inainte de a ma baga la somn... :D

• Membru
Publicat

La fel ca Marius, iPhone 4s. Asta după ce am tot dat şanse Androidului pe telefon şi m-a cam dezamăgit. Totuşi, am un Nexus 7 din 2013, ediţia a doua, tabletă, ce se mişcă extraordinar de bine şi raportul calitate preţ este extraordinar.

• Moderator
Publicat

De regula, Androidul se pune la incarcat in fiecare seara...

• Membru activ
Publicat

@danpin 

Nu este o regula sa pui androidul la incarcat zilnic... Personal folosesc din 2012 un Samsung S3, care si astazi in conditii normale de utilizare (60 minute in apel, 50 sms-uri, 3 ore de navigare prin date mobile) ma tine cam 2 zile bateria. Nemultimiri am la nivelul memoriei RAM... 1GB este insuficient pentru nevoile mele. 

• Membru
Publicat

Să ştii că tableta la o utilizare medie o încarc o dată la trei zile, iar în utilizare intensivă de gaming duce vreo 8-9 ore. E foarte bine optimizată şi mereu primeşte prima dată update-urile de soft, spre exemplu, acum am Android 4.4.4.

• Moderator
Publicat (modificat)

@danpin 

Nu este o regula sa pui androidul la incarcat zilnic...

De la 4.2 in sus este cam regula pentru telefoane  ;)

Modificat de danpin
  • Membru activ
Publicat

Ce-i drept eu nu l-am actualizat.. Am ramas la 4.1.2 din fabrica... Acum i-am dat actualizare :))

Publicat

Acum folosesc un Nexus 5 si sunt foarte multumit de el, telefon ce l-am achizitionat dupa ce am devenit fan si posesor de tableta nexus 7.

• Moderator
Publicat

mereu primeşte prima dată update-urile de soft, spre exemplu, acum am Android 4.4.4.

Cred că ştii că ăla nu e ultimul Android. Din câte ştiu eu versiunea ta este KitKat, dar recent Google a lansat o nouă versiune de Android denumită simplu "L" Dar ai dreptate Nexus-urile sunt primele care primesc update-uri, iar cu timpul, după modelul apple de care google se fereşte atât de mult, vor rămâne singurele. 

On topic: Eu folosesc de aprox. 2 ani un iPhone 4s, iar de vreo jumătate de an am completat ecosistemul cu un iPad Air. Ce pot să zic ... Simplicity is the ultimate sophistication. Loving it is easy. That's why so many people do  :D

Publicat

Folosesc Nokia Lumia 800. E un telefon frumos dar nu sunt multumita de el. O sa-l schimb cu un telefon Allview. Raportul calitate/pret este excelent.

Publicat

Da :( . Nu e ok. Am avut android si era bun. In plus, acumulatorul se descarca dupa cca. 8-10 ore de stand-by, senzorul de lumina nu functioneaza bine si acest model de telefon nu are o alta modalitate de blocare in timpul apelului, nu are lista de respingere, camera foto distorsioneaza...pe scurt, e un model nereusit din punctul meu de vedere!

• Membru
Publicat

Cred că ştii că ăla nu e ultimul Android. Din câte ştiu eu versiunea ta este KitKat, dar recent Google a lansat o nouă versiune de Android denumită simplu "L" Dar ai dreptate Nexus-urile sunt primele care primesc update-uri, iar cu timpul, după modelul apple de care google se fereşte atât de mult, vor rămâne singurele. 

On topic: Eu folosesc de aprox. 2 ani un iPhone 4s, iar de vreo jumătate de an am completat ecosistemul cu un iPad Air. Ce pot să zic ... Simplicity is the ultimate sophistication. Loving it is easy. That's why so many people do  :D

Normal că ştiu.:) Androidul L este în versiune beta, iar release-ul este un preview pentru developeri, nu pentru uzul general. Ultima versiune oficială de uz general este Android 4.4.4 KitKat.

Publicat

Allview este o alegere buna in raportul calitate/pret.Eu am un Allview P4 Duo,si sunt foarte multumit....doar ca pentru nevoile mele o baterie mai mare ar fi super !!!! Cu internetul de la DIGI MOBILE,ai trafic cat doresti.Camera principala este buna,aceiasi de la Iphone 4s.Dar poti incerca si noile modele de la Allview,dual-sim sau single-sim,in functie de nevoile personale.Succes !!!

• Moderator
Publicat

Cand folosesti netul pe SIM1 poti fi sunat pe SIM2 ?

• Membru
Publicat (modificat)

Florine, ia mai zi-mi de camera aia de la Allview care e aceeaşi cu cea de la iPhone 4s...serios dacă nu m-ai terminat tot. Lucrezi cumva pentru braşovenii rebrănduitori de chinezării? Cam o dai în reclamă prin exprimare... <_<

Modificat de Cristi
  • Apreciez 2
  • 1 an mai târziu...
Publicat

Hei... Referitor la telefoane, mi-am cumparat recent un Tecmobil Titan 600 evo. Sunt foarte multumit de el. Este un telefon rezistent, cu o baterie generoasa (4-11 zile) si raportul calitate /pret este bun.

Pun un clip sa de prezentare:

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.