Jump to content
POLITISTI.ro

Achizitionare autoturism

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua, intentionez sa cumpar de la o persoana din Brasov un autoturism inmatriculat in Franta, din spusele proprietarului rezulta ca Politia ia retras brief mare/mic pentru ca avea asigurarea expirata. Cum ii pot cumpara masina daca numai are acte la ea? Pe baza dovezii inlocuitoare se poate face act de vanzare-cumparare, sau se pot scoate numere rosii direct de proprietar chiar daca are brief mare/mic retinut la politie pentru inmatricularea din Franta?

Modificat de WiNd
Publicat

Te sfatuiesc sa gasesti un alt autoturism. Nu il poti inmatricula fara certificatul de inmatriculare care probabil a fost deja inaintat autoritatilor franceze.

• Apreciez 1
  • 7 ani mai târziu...
Publicat

Salut, am gasit o masina si as vrea sa o cumpar insa sunt putin nedumerit, masina pe care vreau sa o achizitionez este inmatriculata pe alt judet fata de unde are domiciliul propietarul, ar putea fi o problema acest lucru daca vreau sa o inmatriculez in judetul unde locuiesc? 

• Moderator
Publicat

Masina aia nu este înmatriculată pe numele celui care ti-o vinde de fapt. 

Îți va trebui fiscal de la proprietarul din acte.

Publicat

Am vorbit cu "proprietaru" si mi a zis ca masina e pe numele unui neam de al lui si el este trecut in talon la instrainat catre si a trecut mai mult de 90 de zile, as putea sa o cumpar si sa nu am probleme ?

• Moderator
Publicat

Ți am mai zis o data 

Deci ori fiscal de la primul (și faci contract cu el) ori fiscal de la amândoi (și faci contract cu al doilea)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.