Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare autoturism

Postare recomandată

Publicat

Buna seara , sunt nou pe aici si as vrea sa ma ajutati cu niste informatii ...

Detin o masina inmatriculata pe Bulgaria (am cumparto direct din Bulgaria si am vanzare cumparare si procura direct de la firma care este proprietara pe cartea masinii) .

Ieri mi s-au furat ambele numere de pe masina , as dorii totusi sa o inmatriculez pe Romania pe baza procurii pe care o detin , as dorii sa stiu care este procedura pentru inmatriiculare in cazul in care numerele mi-au fost furate , stiu doar ca trebuie sa imi scot dovada cum ca au fost furate . 

Multumesc anticipat!

Publicat

Acea dovada o obtii de la Serviciul de Investigatii Criminale, apoi mergi la Serviciul Inmatriculari Auto unde depui dosarul cu documentele pentru inmatricularea in Romania. Gasesti pe acest forum documentele necesare inmatricularii.

Publicat

inca o intrebare , daca imi scot numere la comanda din romania (numerele de bulgaria ) dar care nu au acel nit , pot circula cateva zile pana rezolv?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.