Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Suport biciclete pe cuiul pentru remorca

andrei84

Question

Salut!

Va rog sa ma lamuriti intr-o problema daca se poate.

As dori sa imi achizitionez un suport pentru transportatul bicicletelor care se monteaza pe cuiul pentru remorca.

Problema intervine acum... cum pot circula din punct de vedere legal cu acest dispozitiv montat pe masina? Va trebui inmatriculat, inregistrat, omologat?

Stiu ca Politia nu se mai ocupa cu inmatriculatul autovehiculelor, dar va intreb pe voi poate detineti asa ceva, sau aveti habar de asa ceva, eu unul nu am gasit nimic in acest sens prin legislatie,iar cei de la R.A.R. si D.R.P.C.I.V sunt foarte deficitari in a raspunde la e-mail-uri.

Multumesc anticipat tuturor celor ce imi vor raspunde.

Edited by andrei84

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator
On 25.06.2014 at 0:55, andrei84 a scris:

cum pot circula din punct de vedere legal cu acest dispozitiv montat pe masina? Va trebui inmatriculat, inregistrat, omologat?

Trebuie doar să-l montezi pe maşină. Se înmatriculează doar autovehiculele şi remorcile.

• 0

Multumesc mult pentru raspuns! :emo-yessir: , nr. de inmatriculare/placuta va trebui mutata de pe auto pe dispozitiv sau va trebui sa solicit la D.R.P.C.I.V un al 3-lea numar. Multumesc inca o data!

• 0
  • Moderator

Tu alegi, trebuie să ţii cont că plăcuţa cu numărul de înmatriculare să fie vizibilă, numărul de înmatriculare să poată fi citit uşor.