Jump to content
POLITISTI.ro

Cazare pe perioada admiterii

Postare recomandată

Publicat

Ofer cazare pe perioada admiterii , am inchiriat cu un prieten cu care dau admitere un aparatament cu 2 camere complet utilat in Bucuresti pretul este de 130 de lei /zi , suntem 2 pana acuma , daca suntem 4 se imparte pretul de 130 lei la 4 =32,5 lei

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • 1 an mai târziu...
Publicat (modificat)

In primul rand vreu sa-mi cer scuze pentru capslock, le-am folosit pentru a atrage atentie.

Sunt din Hunedoara si m-am inscris la concursul de admitere pentru Academia de Politie din acest an si am problema ce trebuie rezolvata obligatoriu.

Sunt singurul din oras care merge la concurs si nu am informatii despre cazare in timpul admiterii. Ma gandesc ca poate mai sunt si alti participanti in aceasta situatie, de aceea va rog sa ne oferiti niste ponturi sau indrumari in acest sens. 

Sunt disponibil sa impart o camera cu oricine pentru a economisi niste banuti.

Daca aveti ideii sau informatii despre un hotel, pensiune, gazda cat mai aproape de Academia si la un pret modest va rog din suflet sa le transmiteti.

Multumesc anticipat!

Modificat de SDimachi
Publicat

Salutare.

Dupa cum stiti, urmeaza probele eliminatorii la Academie. Problema mea este ca nu sunt din Bucuresti si nici nu cunosc alte persoane care sa fi dat la Academie. Ca atare habar nu am unde sa ma cazez si mai ales pe cate zile. Exista vreun camin studentesc prin apropierea Academiei la care m-as putea caza? Ideea de a sta la hotel nu-mi surade din cauza preturilor destul de mari.

• Membru
Publicat

Va recomand sa cautati in Otopeni, este mult mai accesibil.

• 5 ani mai târziu...
Publicat

Buna seara. Am și eu o nedumerire dacă mă puteți ajuta,mulțumesc. Doresc să mai inscriu la școala de poliție, întrebarea mea este, cazarea in unitatea de învățământ este obligatorie? Eu am copil mic,când mă voi înscrie va avea 2 ani și aș dori seara sa fiu alaturi de familie,astfel doresc sa stau cu chirie. Mulțumesc frumos

Publicat

Buna seara. Am și eu o nedumerire dacă mă puteți ajuta,mulțumesc. Doresc să mai inscriu la școala de poliție, întrebarea mea este, cazarea in unitatea de învățământ este obligatorie? Eu am copil mic,când mă voi înscrie va avea 2 ani și aș dori seara sa fiu alaturi de familie,astfel doresc sa stau cu chirie. Mulțumesc frumos

• Moderator
Publicat

Stai un pic...

Cand zici "ma înscriu" te referi ca te inscrii sa susții examen ?

Sau te vezi deja admisă si întrebi pt perioada de școlarizare?

Pt ca daca te referi la acest ultim aspect, sa stii ca nu poți sta în chirie...va trebui sa stai în scoala.

Dar pana acolo, e cale lunga.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.