Jump to content
POLITISTI.ro

Am achizitionat un produs pe internet ce nu mi-a fost livrat


cristian123456

Recommended Posts

Buna ziua.

 

Am si eu o intrebare. Ieri seara, in jurul orei noua, am cumparat prin SMS o licenta de joc pentru platforma de STEAM de pe hzone(dot)ro. Mi s-a parut o alternativa ok neavand suficient credit pe telefon pentru a cumpara de pe CG. Bun. Cartela de pe care am facut comanda fusese reincarcata cu 10e. Pe site-ul respectiv, licenta costa 9e si am zis ca e ok pentru ca mai sunt si taxele aferente cumpararii pe care le intalnesti cand cumperi prin modalitatea asta. 

 

Mi-am creat un cont, am plasat comanda prin SMS la numarul oferit de firma si am specificat ca licenta  sa-mi fie trimis pe e-mail. Dupa ce-am trimis comanda mi s-au luat cei 9e din cont + 0.05 pentru SMS-ul pe care l-am trimis si nici pana in momentul de fata nu am primit produsul. 

 

Am sunat la numarul pe care il au afisat pe site si mi-a raspuns un baiat care imi tot spefica ca am dat doar opt euro cu toate ca mi s-au retras noua euro pentru acel produs. Cand i-am explicat ca am avut zece euro si ca am fost taxat atat pentru trimiterea sms-ului cat si pentru produs mi-a spus (nu-mi mai aduc aminte cum a formulat) ca practic ei dau din burta ca nu-stiu-ce taxa etc. Respectivul baiat mi-a spus sa mai astept ca o sa revina. Bun, am asteptat dar rabdarea mea are o limita. 

 

Sunt constient ca banii (creditul) nu-l voi mai vedea dar am platit pentru un produs iar acesta nu mai vine si as vrea sa stiu daca exista vreun sort de izbanda daca as depune reclamatie. As vrea sa unde ma pot adresa, cui si daca ar fi vreun sort de izbanda pentru ca firma nu se afla pe raza Municipiului Bucuresti sau a judetului Ilfov ci are activitatea in Oradea

Edited by cristian123456
Link to comment
  • Moderator

Depune o plângere la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, pentru că ei sunt competenţi să soluţioneze astfel de probleme, nu e treaba poliţiei.

PS: Citeste şi respectă Regulamentul acestui website.

  • Upvote 3
Link to comment
  • 9 years later...

Bună seara,
Am comandat o geantă din piele la o persoană de pe internet.
A fost o persoană foarte comunicativă, mi-a trimis poze din timpul confecționării pe WhatsApp. Nu are firmă, nici n-a menționat de vreun PFA, n-am primit/cerut chitanță.
Mi-a trimis geanta prin colet simplu fără să-mi ceară un ban înainte sau ramburs și-am apreciat încrederea pe care mi-a oferit-o.
După primirea produsului i-am virat suma de 750 lei în cont.
După vreo lună am întrebat dacă îmi poate lărgi geanta, a fost de acord, s-a apucat de lucru, mi-a trimis poze din timpul modificării și la un moment dat nu a mai răspuns deloc.
Am sunat, am scris politicos, nimic. Persoana este online și pe Whatsapp și pe Facebook, postează într-o veselie pe diverse grupuri însă mie nu-mi mai răspunde.
Sunt și fără geantă și cu banii dați...
Ce e de făcut?
Mulțumesc frumos!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.