Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Pun pariu ca diletanta aia e si sefa pe la ea pe acolo, caci dadea ordine sa se aduca berbecul! Oricum sunt de tot rasul, iar ca sa aiba cireasa pe tort, au invitat si televiziunile, sa vada lumea ce mari si tari sunt ei! Pai ce , numai mascatii politiei sa filmeze descinderile? E... , na!

Asta explica si excesul de zel al gardienilor. Sincer, chiar nu cred ca era nevoie sa spargi usi, sa vii cu berbecul, chiar daca acele "locuinte" nu erau ale lor si blocul urma sa fie daramat, dar uite asa ca sa ne dam in spectacol la TV ca doar de-asta am chemat camerele de luat vederi......

Sincer, eu cred ca tiganii respectivi au reactionat chiar frumos. Sa vezi o isterica cu ciorapul pe cap, care iti rupe usa din temelii si te indeamna sa-ti dai foc, de parca jucau "adevar sau provocare" nu e ceva care sa indemne la calm. Cat profesionalism.

A nu se intelege ca le plang de mila celorlalti, dar gardienii sunt asa de antipatici si "inteligenti", incat n-ai cum sa nu tii cu tiganii si sa-i intelegi.

Toti comunitarii se gudurau de fericire si toate tutele de la TV trambitau intr-una CA COmunitarii se profesionalizeaza prin noua lege si hop, dintr-o data se schimba peste noapte la 180 de grade in niste meseriasi, prin simpla schimbare de denumire a institutiei.

Modificat de ben
Publicat

Ma intreb cati bani a alocat primaria sectorului 2 pe tot acel echipament? Or fi avut bani? Ca parca suntem la acelasi minister!

• Apreciez 1
Publicat

@dorin: oare asta sa fie motivul pt care un amic de la IGPR mi'a spus " si ce ... sa ne mute la locali.. i'ai auzit pe aia sa se planga ca nu au masini, benzina, echipamente...? ".... mi'e sila...

• Membru
Publicat

:ner: :ner: :ner:

Doamneeeee.... astia sunt un izvor nesecat de prostie. Nimeni nu observa scenariul ala stupid in care un gardian ii da celeilalte gardience un buchet de flori, in mica lor sceneta in care sunt atacati? Doi "mascati" isi ofera flori, iar ea, suava ca o faptura plapanda ce e, ii multumeste si se pupa cu cagula pe fata :blink: Am trait s-o vad si pe-asta. Cica de ce are politia o imagine proasta.... Pai daca ii confunda lumea cu fariseii astia.........

Trist, nu mai am ce spune, decat ca oamenii astia sunt de neoprit.

Am vorbit cu cineva care in 2007 "a avut onoarea" de a le tine niste cursuri de initiere si se ruga la Dumnezeu sa nu vina ziua in care acesti indivizi care nu stiau sa scrie corect sau duhneau a bautura la cursuri (cel putin asa spunea persoana respectiva) vor avea atributii sporite. Iata ca ziua aia a venit si vor veni si altele in care vor avea atributii si mai multe.

Nu vreau sa exagerez, dar adevarul e ca ne tocam nervii degeaba pt ca nu avem ce face in privinta asta. Populatia deja ii privesti ca pe niste politisti, ii confunda cu noi, mai ales din cauza denumirii si a uniformei copiate si cred ca, aproape orice am face, lucrurile se vor inrautati in continuare pana la un punct in care cei mai multi se vor resemna si ii vor accepta ca pe niste colegi, cel putin fortati de imprejurari, prin natura atributiilor si influentelor sporite pe care le dobandesc de la an la an, fie ca ne place sa recunoastem sau nu. Mai ales in contextual actual al "descentralizarii".

Tot ce mai ramane de facut e la nivel individual, sa li se dea peste nas cu fiecare ocazie posibila, dar, din pacate, eu nu cred ca va stavili tavalugul asta.

Oricum societatea in care traim se degradeaza pe zi ce trece si odata cu ea si institutiile ei care se "baronizeaza " treptat.

• Membru
Publicat

ben, eu unul personal, niciodata nu voi accepta aceste ameobe drept colegi si ii voi faulta cu toate ocaziile pe care le voi avea. :naughty:

Publicat

Pai se pompeaza, pentru ca la nivelul unui sector sunt cam 2/3 din efectivul unei sectii, altfel spus, cum zicea rishi Rajvahandra, usor se umplu mainile intinse rugator ale unui soarece. In plus de asta, pentru achizitii directe, le este mai usor sa le faca din biroul propriu, fata de "noi" care trebuie sa plimbam hartiile pe la minister si igp, in consecinta manariile sunt mai greu de facut (de catre noi ;) , ca la nivele superioare nu discutam ca nu e de competenta noastra =)) )

• Membru
Publicat (modificat)

http://www.crimetime.ro/politie/video-reportaj-catalin-radu-tanase-din-blocul-groazei-secretele-ghetourilor-bucurestene.html

Deci nu mai pot de ras... In Ferentari sunt zeci de astfel de blocuri in care locuiesc si indivizi periculosi, nu numai lesinati ca aia... Acum 2 saptamani am fost intepat cu o seringa... Pai comunitarii se duc si ei o data in ghetou si le dezinfecteaza hainele si apoi ii tin sub observatie? Noi mergem zilnic acolo la interventii la eveniment si dupa hoti...

Modificat de bozo
  • Apreciez 3
Publicat

dar ce costumatie are reporterul ala "senzationist" parca ar filma la cernobal :D

Publicat

Imi este greata de duduia aceea de la comunitari (de fapt de toti, inclusiv de acela atletic cu berbecul)! Toti sunt un fel de Chuck Norris . :ph34r:

• Apreciez 1
Publicat

Imi inchipui cate repetitii au facut ca sa dea bine la tv! :ner:

• Apreciez 1
Publicat

azi am vazut o masina de la locala stefanestii de jos (ilfov, langa bucuresti) avand ADA bicolora... n'am apucat din pacate sa ii fac nici poze nici sa ii iau numarul.. merge si o sesizare "generala"...?

• Moderator
Publicat

Poti face, dar nu cred ca va fi luata prea mult in serios.

Va fi ceva de genul sesizarilor binecunoscute, de genul: "in piata se fura la cantar", "in spitale se da spaga", "tiganii fura" si exemplele pot continua la nesfarsit ...

Pentru a avea vreun efect, o petitie trebuie sa semnaleze ceva cat mai concret.

Publicat (modificat)

dar nu ar fi mai simplu sa le ia colegii vostrii de la rutiera certificatele de inmatriculare si o amenda ca lumea pe langa sa trebuiasca sa mearga la RAR din nou cu ele sau pe unde trebuie reverificate ,etc :)) ?

Modificat de CristiXP
  • Moderator
Publicat

In primul rand, nu comunitarul ce conduce o astfel de masina nu a respectat legea, ci sefii sai. Mai exact, cei care au luat decizia achizitionarii unor astfel de dotari ce nu respecta legea.

In al doilea rand, avand in vedere gradul de politizare al acestei institutii, unde majoritatea sefilor sunt numiti in functie de sustinerea politica de la nivel local, unde sunt ... ei intre ei si o mana o spala pe alta, (primarul, prefectul, seful politiei, seful comunitarilor, presedintii de consilii, sefii deconcetratelor, etc se au ca fratii), este doar o pierdere de timp, ca sa nu mai spun ca este si destul de evident ca acel politist simplu isi va atrage antipatia si eventuale repercursiuni ... (iar aceasta problema este mult mai complexa, difera de la caz la caz, de la o zona la alta, etc si nu-si are rostul sa o discutam aici)

Publicat

este doar o pierdere de timp, ca sa nu mai spun ca este si destul de evident ca acel politist simplu isi va atrage antipatia si eventuale repercursiuni ...

Este exact punctul pe i pe vare-l asteptam de ceva vreme! In consecinta s-au scurs 14 pagini de postari "degeaba". Noi vorbim si facem misto de ei (virtual, desigur) iar ei, la adapostul umbrelei politice isi fac de cap si asteapta sa le vina colegi "noi".

AFERIM!!

• Membru
Publicat

Pai eu ce tot am spus pana acum? Ce se va intampla intr-un final, e inevitabil. A ajuns sa fie o politica de stat "implementarea" comunitarilor si vor primi si mai multe atributii in viitor. Istoria cel putin asa ne arata.

Nimeni n-ar fi crezut cu cativa ani in urma ca se ajunge aici. Ei bine, iata-ne.

Publicat (modificat)

De doua zile, in intersectia de la Razoare (Dr.Taberei-bdul Timisoara-sos.Progresului) nu mai gasesti politistii de la rutiera pentru ca au fost inlocuiti de catre politistii de la locala6 (adica Politia Locala a Sectorului 6 Bucuresti).

Ce ma amuzat e maniera de dirijare ce aminteste de adevaratii politisti de la rutiera (parca ar fi copiile chinezesti ale celebrului iPhone). Balet, nu alta. Diferenta era data doar de burta respectivilor "locali", amintindu-mi de celebrul "vals al hipopotamilor".

Modificat de videosuzy
Publicat

Azi la fel. Aceleasi doua "MCV"-uri locale, cu aceeasi poli-locali burtosi, cu cascheta pe ceafa si balet categoria grea...

• Membru
Publicat

videosuzy, filmeaza-i te rog de dragul posteritatii(stiu ca ai posibilitatea :naughty: ) si arata-ne si noua magnificentele din intersectie.

Publicat

Au gresit si nr de inregistrare, a trebuit corectat cu pixu.

Publicat

O stire un pic mai veche , insa interesanta pentru ca putem aflam in sfarsit de ce poarta comunitarii cagule:

Şeful IJP Neamţ susţine că aceştia poartă cagule în mod abuziv şi că nu sunt pregătiţi pentru intervenţii în forţă. În replică, şeful Poliţiei Locale susţine că echipele sale sunt dotate regulamentar şi că purtarea măştilor este o măsură de protecţie pentru angajaţi.

Acuzele de la nivelul IJP Neamţ au fost formulate în urma demolării unei terase din Ştrandul Municipal, săptămâna trecută, când poliţiştii locali au intervenit cu cagule pe faţă. „Sub nicio formă nu au dreptul de a interveni cu mascaţi cu cagule“, a declarat comisarul şef Dorel Manole, şeful IJP Neamţ. Acesta a adăugat că incindentul nu a fost singular. „Au fost reclamate câteva situaţii de exces şi în Piaţa Centrală, care au fost dirijate spre Poliţia Municipiului“, a completat inspectorul şef.

Copilul unui poliţist local, dat jos din autobuz

În replică, Dumitru Crăescu, şeful Poliţiei Locale, spune că echipa de intervenţie a fost dotată regulamentar. „Avem la bază Regulamentul de organizare şi funcţionare, în care apare şi echipa de intervenţie, cu echipamentul ei şi în care se precizează şi măsura de protecţie a personalului cu cagulă“, a declarat Dumitru Crăescu.

Acesta susţine că a existat un caz în care copilul unui poliţist local a avut de suferit din cauză că se ştia unde lucrează tatăl. „Copilul unui poliţist local a fost dat jos din autobuz de un grup de ţigani, în cartierul Speranţa, pentru că tatăl lui este poliţist local. Nu vrem să speriem pe nimeni purtând cagule, ci vrem doar să ne protejăm“, a încheiat Dumitru Crăescu.

Pe mine unul m-au induiosat :wacko:

Sursa

• Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.