dixie1984 Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo prevedere legala ca daca iti expira viza de flotant, desi contractul de inchirirere este valabil, nu se mai primeste compensatia lunara pentru chirie. Va multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Membru coosstti Posted February 24, 2011 Membru Share Posted February 24, 2011 Da exista. Cere lamuriri celor de la R.U.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mihay Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 si eu m-am lovit de problema asta, din pacate vine din partea capetelor seci de la Evidenta Populatiei. Desi aveam contractul de inchiriere pe 2 ani inregistrat ( tocmai ca sa nu mai alerg ca un disperat an de an de parca imi retrocedeaza Castelul Bran ) nu au vrut sa-mi faca viza de resedinta decat pe 1 an ! Deci da, ai o problema, daca ti-a expirat viza de resedinta si in maxim 5 zile parca nu iti refaci dosarul de chirie. Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
dixie1984
Buna ziua,
As dori sa stiu daca exista vreo prevedere legala ca daca iti expira viza de flotant, desi contractul de inchirirere este valabil, nu se mai primeste compensatia lunara pentru chirie.
Va multumesc anticipat.
2 answers to this question
Recommended Posts