Jump to content
POLITISTI.ro

Conducere fara permis sub influenta bauturilor alcoolice

Postare recomandată

Publicat

buna ziua,am fost prins de politie conducind sub influenta bauturilor alcoolice cu o concentratie de 0,68 in aer expirat in urma cu citeva zile,in momentul de fata nu m-i s-a comunicat nimic cu privire la dosar sau altceva legat de fapta comisa,daca eu am luat sala ma pot prezenta la examenul de conducere stradal,va multumesc astept un raspuns

Publicat (modificat)

Esti proaspatul posesor al unui dosar penal, privind doua infractiuni. La proba practica te prezinti degeaba. Iar colegii te vor cauta ei, dar nu cand vrei tu, ci cand vor avea ei timpul necesar.

Modificat de bogdanCVB
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Tu figurezi in baza de date a Politie cu dosar penal pentru infractiuni la regimul circulatiei rutiere asadar permisul de conducere nu ai sa-l vezi chiar daca te prezinti la proba practica si o treci!Vreo 2-3 ani sigur nu "pupi" permis de conducere!

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.