Jump to content
POLITISTI.ro

Meseria de politist este compatibila cu meseria de apicultor?

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Depinde. Uite cum văd eu lucrurile.

Dacă eşti angajat la un proprietar şi eşti remunerat pentru activitatea pe care o prestezi, atunci e posibil să ai probleme. Pentru că ţi se poate reproşa nerespectare prevederilor din statutul poliţistului.

În schimb dacă eşti proprietar şi în timpul liber te ocupi de aşa ceva, după părerea mea nu văd nicio problemă. E la fel ca în cazul celor ce locuiesc în mediul rural şi au animale sau cultivă legume, etc.

• Apreciez 1
Publicat

Cred ca doreste sa fie apicultor prin accesarea de fonduri europene si sa devina pfa, cam nu merge !

Publicat

sa inteleg ca nu se poate accesa foduri pentru ca nu pot sa imi fac pfa?

pentru faptul că ne este interzis sa desfasuram anumite activitati eu nu stiu ca am primi vreo remuneratie in plus.

deci nu merge sa imi fac pfa pe numele meu?

Publicat

Din ce stiu eu nu poti fi pfa si poiltist in cazul tau .

Publicat

ti neaparat cu dinti sa fie afacrea ta? de ce nu poate fi a sotiei sau a parintilor?

Publicat

aveti dreptate . Cel mai bine se merge pe o carare batatorita: afacerea sa fie a unei rude :)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.