Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Circulatie cu dovada suspendata


AdrianR
 Share

Question

Buna ZIua,

 

Decurand mi-a fost retinut permisul in jud. Mehedinti pentru circulatie cu auto neinmatiriculat. Am primit dovada cu drept de circulatie 15 zile. Intre timp am obtinut rezolutie de la procuratura pentru prelungirea dreptului de circulatie cu 30 de zile. Cand am fost la politie in Mehedinti pentru prelungirea dovezii, domnii de acolo mi-au spus ca nu imi stampileaza dovada sa circul cu acea procura ei fiind oricum informati de procuratura. Eu sunt din Bucuresti, aici inca se practica prelungirea dovezii de circulatie. Ce se intampla in cazul in care voi fi oprit de catre politisti?

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Buna seara/ziua. Ma numesc Laurentiu si apelez la Dvs cu o intrebare.

Situatia mea sta in felul urmator . Am permisul suspendat de pe data de 02.06.2017 in urma unui accident rutier soldat cu vatamare corporala (vatamare corporala poate e mult spus , ambulanta a fost chemata doar pentru a nu exista suspiciuni de ambele parti) , dosar nesolutionat care este inca in urmarire penala si astazi ( nu s-au adus certificate medico-legale , nici plangeri). Bun, avand dovada cu drept de circulatie , mi-am prelungit-o de-a lungul anului doar atunci cand am avut stricta nevoie. Cu cererea depusa de cateva zile , insa neprimind inca rezolutia de la procuror ( sunt arhi cunoscute cazurile de la sectorul 1 ) si aflandu-ma intr-o situatie in  care nu as dori nimanui sa se afle vreodata , am fost practic obligat de circumstante (nu e o scuza e un motiv, nu intru in detalii) sa ma urc la volan . Am fost tras pe dreapta de un domn politist , mi-am recunoscut greseala neincercand sa invoc scuze. Am fost dus la sectie , audiat si mi s-a intocmit un dosar penal

Intrebarile mele sunt : Ce este de facut in acest caz?La ce pot sa ma astept avand in vedere ca nu am antecedente penale, cazier ,nu eram sub stare de ebrietate, nu am produs niciun fel de daune materiale sau fizice, samd?Care este perioada de timp (in medie) in care aceste dosare se solutioneaza intr-un fel sau in altul?Ma ajuta cu ceva sa merg in audienta la procuror si sa ii explic ca cererea mea a fost depusa in urma cu 3 saptamani si inca nu am primit nici-o rezolutie din diferite motive de logistica?

 

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri , nu caut sa fiu criticat , imi asum si regret  cele intamplate  , la momentul respectiv era singura solutie vazuta de mine fiind presat de evenimente.

Edited by essex25
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Buna ziua, acum un an de zile am fost prins conducand fara dreptul de a conduce un autovehicul ( fapta s-a intamplat fix intre 2 prelungiri). Mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere fara permis. 
Am primit confirmarea judecatorului la rezolutia procurorului de renuntare la urmarirea penala.In cat timp imi pot recupera dreptul de a conduce?Exista posibilitatea sa primesc 90 de zile suspendare + testul 13/15?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.