Jump to content
POLITISTI.ro

Amenda acasa?

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua. Acum cateva zile am avut o problema urgenta si m-a cam mancat talpa. M-am tinut dupa unul cu statie si la iesirea din localitate ne-am intalnit cu radarul, care, nu ne-a oprit pentru ca era in misiune (girofaruri+sirena). Intrebarea mea este: Sunt sanse sa-mi vina amenda acasa?

• Moderator
Publicat

Depinde. Era în msiune, mergând în spatele dvs. sau a trecut din sens opus?

Există polisibilitatea ca misiunea aia în care erau, să fie o încercare de a vă opri?

Publicat

A trecut din sens opus. Si... mai mult ca sigur nu a vrut sa ma opreasca; spun asta pentru ca nu am cine stie ce masina sa trec de 160. Daca vroia sa ma opreasca putea s-o faca lejer pentru ca era Logan 2 d'ala nou.

• Moderator
Publicat

Atunci există o posibilitate extrem de mică să primesti o amendă, nu-ti mai face atâtea probleme.

Publicat

Multumesc frumos pentru raspuns. 

O zi placuta in continuare, numai bine! :)

• 1 an mai târziu...
Publicat

Salutare, am si eu o nelamurire. Am primit astazi scrisoare acasa care imi cere sa comunic cine a condus masina mea in ziua X la ora Y. 

Nu specifica nimic altceva, daca cumva masina a luat un radar. 

In ziua respectiva conduceam eu masina si imi amintesc ca am trecut pe langa 2 MCV-uri care veneau din sens opus. Nu imi amintesc ce viteza aveam cant am trecut pe langa ei, in oglinda am vazut niste girofare dar tinand cont ca mai aveam masini in spate mi-am vazut de drum si nu mi-a facut nimeni semn sa ma opresc. 

As dori sa stiu daca pot afla, inainte de a tranzmite datele mele, mai multe detali despre aceasta situatie. 

Multumesc! 

• Moderator
Publicat

Nu, nu există această posibilitate. Eşti obligat să comunici datele conducătorului auto.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.