Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Plangere la politie

buburuza

Question

Buna ziua, Zilele trecute am trimis un sms unui domn in care i-am atras atentia asupra comportamentului sotiei sale,la locul de munca a acesteia.Mai exact faptul ca flirteaza cu alte persoane iar el sa fie atent.Mentionez ca nu am jignit pe nimeni,nu am vorbit urat,nu am amenintat sau altceva.Am primit ulterior eu mesaje de pe un nr de tel pe care nu-l cunosc in care se mentioneaza ca femeia respectiva a mers la politie sa faca plangere si ca ma banuieste pe mine.Desi eu nu am vb urat,persoana care mi a trimis mesajele a vorbit foarte urat. Dar nu asta e problema,ci se poate intampla mai departe daca intradevar a facut plangere?

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Dacă cineva depune o plângere, nu înseamnă automat că acuzatiile din aceea plângere se confirmă. Sunt multe plângeri ce nu se confirmă. Dacă nu ai comis nicio ilegalitate, nu ai de ce să-ti faci probleme, vor urma audieri unde fiecare îsi va spune versiunea.

• Upvote 1

• 0

Nu am comis nici o infractiune,decat daca ceea ce am scris mai sus reprezinta una.Spuneti ca voi fi chemata la audieri,ce voi spune eu acolo,ptr ca eu am trimis acel sms,dar ma repet nu am adus injurii nimanui sau amenintari.

• 0
  • Moderator

Sfatul meu este să spui doar adevărul si să nu ascunzi nimic. E cel mai usor si indicat lucru pe care îl poti face.