Jump to content
POLITISTI.ro

Codul PIN si Politia


username

Recommended Posts

Băncile au găsit o metodă ingeniosă prin care vin în ajutorul clienţilor. Dacă unul dintre clienţi este ameninţat de către un hoţ să elibereze bani de pe card, clientul poate anunţa poliţia introducând codul PIN invers.

Bancomatul recunoaste că este inversat codul şi oferă banii ceruţi, dar fără să ştie jefuitorul, anunta politia, care vine imediat la faţa locului.

Am gasit acest scurt articol, datand din 2009; Poate preciza cineva, dar cu siguranta(!), daca este adevarat sau nu?

Link to comment

Mie mi se pare o idee foarte buna existenta unui astfel de mod de alarmare a politiei in situatia in care persoana respectiva vine la bancomat sa isi ridice banii ,dar este amenintata...

Link to comment

Si daca ai codul PIN 1331? Sau 8668?

Exemplul de mai sus dovedeste ca totul nu e decat un SPAM (aceasta informatie circula pe email de mai bine de un an, rostul acestui email fiind acela de a te introduce in lista "traficantului de email-uri".

Practic, orice cod PIN care, citit in oglinda, poate fi identic cu originalul, n-ar avea aplicativitate la aceasta "schema" .

Stima

Edited by videosuzy
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.