Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Ok, si daca tot s-a terminat cu perioada de inscriere, ce ziceti ca cei care s-au inscris la academia de pol, indiferent de arma, sa dea cu un "prezent" aici. Sunt sigur ca toti cei care candidam dorim sa vedem ce "adversari" avem ;)

• Displace 14
Publicat

Eu propun ca fiecare candidat sa-si dea singur o nota la inteligenta. Asa stiti cu totii ce adversari aveti.

Sau cel mai bine fiecare candidat sa initieze cate un topic stupid, si le "conexam" cu al tau.

• Apreciez 2
Publicat

Rautaciosi mai sunteti...

isoam, mai bine te-ai pregati pentru admitere decat sa ceri asa ceva! Nu are nicio relevanta!

• Membru
Publicat

Eu propun ca fiecare candidat sa-si dea singur o nota la inteligenta. Asa stiti cu totii ce adversari aveti.

Sau cel mai bine fiecare candidat sa initieze cate un topic stupid, si le "conexam" cu al tau.

Le reunim, mai nou!
  • Apreciez 2
Publicat

Tu bazeaza-te pe inteligenta ta...nu pe superioritatea sau inferioritatea "adversarului" .Fii sigur ca ai si tu un loc printre multimea aia de adversari si e suficient... Eu stiu ca nu-i important sa castigam, important e sa-i facem pe ceilalti sa piarda, dar totusi... :)) 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.