Jump to content
POLITISTI.ro

AndreiTraian28

Recommended Posts

Buna ziua.

Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea intrebare: am varsta de 26 ani si am o masina pe numele meu. Zilele trecute am mers sa fac asigurarea RCA, dar pentru ca era foarte scumpa, m-am hotarat sa o fac pe numele tatalui meu, mai ales ca si el foloseste masina. Am facut o procura la notar prin care tatal meu are drept de folosinta asupra autoturismului si astfel am incheiat RCA pe numele sau, chiar daca masina in acte e pe mine.

Intrebarea mea este urmatoarea: daca ma opreste politia, pot avea probleme sin aceasta cauza?

Va multumesc anticipat.

Link to comment

Procura nu atesta dreptul de proprietate. In clipa asta tu ai asigurare pe numele tatalui tau, dar el nu este proprietar. Asigurarea nu este valabila. In cazul unei daune pe aceasta polita RCA, cel mai probabil asiguratorul va plati si va recupera prejudiciul de la persoana care ti-a intocmit polita.(angajatul lui)

 

Exista si situatii cand asiguratorul refuza plata intrucat polita nu a fost intocmita cu respectarea prevederilor legale (Ordinele CSA) si te va indruma sa dai in judecata persoana care ti-a intocmit polita. Sper ca am fost destul de explicit! :emo-yessir:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.