Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Ridicare permis conducere

schatzi

Question

Buna ziua, nu stiu daca am postat unde trebuie, dar va rog sa-mi raspundeti si mie.

Situatia e urmatoarea: in 2008 am avut permisul suspendat pentru o tamponare. Nu eram vinovata, dar asta nu e relevant. Cert e ca am pierdut contestatia, dar nu m-am dus sa depun carnetul. Nu am avut nici o problema pana acum (intre timp mi s-a eliberat alt carnet, pt ca cel vechi imi fusese furat). Acum, din cauza unui incident minor mi s-a suspendat iar permisul. Am facut contestatie si m-am dus cu certificatul de grefa sa-mi recuperez carnetul. Nu mi s-a eliberat din cauza procesului din 2008. Intrebarea e: se poate asa ceva? Nu se prescrie fapta din 2008? Si daca nu, se cumuleaza pedepsele? Voi avea carnetul suspendat 60 zile din 2008 + 30 zile ca nu l-am depus +30 zile de acum? Deci voi sta 4 luni fara carnet? Nu-mi permit asa ceva, deoarece serviciul meu implica neaparat masina.

Astep un raspuns, cum pot proceda? Multumesc

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Surpriza este ca fapta din 2008 nu se prescrie si vei obtine in plus 30 de zile de suspendare. Nu ai precizat pentru ce motiv ti-a fost retinut permisul acum. Raspunsul cu privire la inceputul perioadei de suspendare il vei primi de la colegul de la ghiseu.

• 0

Buna ziua , am si eu o intrebare pt cine se pricepe , ce se intampla atunci cand nu iti ridici permisul de conducere (timp de 1 an de cand l-ai luat ) trebuie data o reexaminare (adica se da doar sala?) sau  nu exista asa ceva? multumesc

• 0

Buna ziua,

As dori sa stiu daca dupa promovarea examenului auto pot ridica personal permisul (sau pot da o alta adresa la care sa-mi fie expediat), deoarece momentan nu locuiesc la adresa inscrisa pe buletin.

Multumesc.

• 0

BUNA ZIUA! In data de 1 iunie 2014 am fost oprit de politie avand o alcoolemie de 0,81 in aer expirat iar in sange de 1,63 si bineinteles ca m-am ales cu un dosar penal (meritam)..acum 3 luni s-a termiat procesul si am primit amanarea aplicarii pedepsei. care zice asa:   in baza art. 85 alin.2 lit.g cod penal impune inculpatului obligatia de a nu conduce autovehicule pentru care prevede obligavitatea detinerii permisului de conducere PE DURATA TERMENULUI DE SUPRAVEGHERE DE 2 ANI.   de curand am scos hotararea judecatoreasca, iar avocatul meu spune ca pot merge sa imi ridic permisul doar ca nu pot conduce pe perioada celor 2 ani in Romania. Am sanse sa imi recuperez permisul si sa pot conduce in Italia eu fiind stabilit aici de 1 an? va multumesc anticipat!