Jump to content
POLITISTI.ro

Mutare in interes de serviciu

Postare recomandată

Publicat

Sunt mutat in interes de serviciu,iar unii colegi mai vechi, mi-au spus ca se acorda o suma de bani,de regula in aceste situatii.am intrebat la inspectorat despre acest lucru si au ridicat toti din umeri.ma poate ajuta cineva cu o informatie,vreo dispozitie sau vreun ordin?

• Membru
Publicat

o.g. 38 din 2003, dar nu stiu daca-i abrogata total sau partial.

Publicat

Esti mutat in interes de serviciu in alta localitate decat cea in care ai domiciliul? Daca da, beneficiezi de indemnizatia de instalare. La noi conditia era sa iti faci domiciliul in localitatea unde te-ai mutat si sa faci un raport catre seful inspectoratului. Iti virau pe cardul de salariu ulterior o suma, insa nu stiu cum este stabilita acea suma intrucat depinde de mai multi factori.

Tot din cunostintele mele termenul in care poti beneficia de aceasta indemnizatie este de 3 ani. Daca gresesc sa ma corecteze un coleg care este mai in tema.

Publicat

Este vorba de indemnizatia de mutare si se acorda pentru mutarea in interes de serviciu in localitate de domiciliu. Este in valoarea unui salariu de baza.

Publicat (modificat)

se poate solicita doar dupa ce iti schimbi efectiv cartea de identitate pe localitatea unde ai fost mutat in interesul serviciului si se acorda in baza ordonantei 38 si a legii cadru 284/2010 privind salarizarea unica. Poti solicita si pentru persoanele aflate in intretinerea ta, acestea vor primi fiecare contravaloarea a 1/4 din solda ta.

Modificat de marius25byu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.