Jump to content
POLITISTI.ro

In legatura cu admiterea...

bogdannn

Recommended Posts

Buna ziua!

Sunt elev in clasa XII-a si as dorii sa ma sa ma inscriu in cadrul Scolii de agenti. In urma cu doi ani am avut un accident si nu am mai fost la scoala  , stiam deja ca anul e pierdut. Dar am primit o instiintare ca am fost exmatriculat din cauza numarului de absente. Stiu ca nu ai voie daca ai fost exmatriculat pentru abateri disciplinare , se ia in calcul si din cauza absentelor ? 

Multumesc! 

Din pacate in conditiile de admitere este precizat faptul ca nu poate fi admis candidatul care a fost exclus dintr-o institutie de invatamant in ultimii 7 ani.  :(

Multumesc de raspuns. Un numar de absente nu ar trebuii sa intre in categoria " Abateri disciplinare" doar ce era sa fac? Singurul lucru era sa ma retrag de la scoala ca sa nu fiu exmatriculat , dar in situatia aceea , numai asta nu aveam eu in minte. Peste 5 ani m-as putea inscrie ?

• Administrator

Titlul unui topic trebuie să fie clar şi semnificativ pentru discuţia respectivă, să ofere informaţii despre postare. 

Există deja un topic cu titlul: 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.